Hae
Julia Erica

Kiitollinen terveydestä ja auringosta

6 viikkoa sairastelua tälle vuodelle

Ollaan vuoden 2019 aikana sairasteltu enemmän kun koskaan aiemmin. Eevin ollessa pieni oli hyvin harvinaista että me sairasteltiin ja oikeastaan vasta Aadan syntymän jälkeen ollaan päästy enemmän kiinni lapsiperheiden sairastelukierteisiin. Kieltämättä kaksi lapsi tuntuu tuovan vauhdikkaammin kotiin yhtä sun toista tautia ja aiempaan poiketen nyt myös me aikuiset ollaan saatu joka ikinen tauti itsellemme. Ollaan nyt kolme (vai neljä) kertaa oltu kovassa flunssassa korkean kuumeen kera ja kerran norovituksen kourissa. Helmikuun alusta laskettuna ollaan sairasteltu kuusi viikkoa ja juuri nyt täällä taputellaan viimeisimmän flunssan murusia pois.

Viikon ulkoilutauon jälkeen ollaankin innostuttu taas pyöräilystä näin lumien sulettua ja tytöt sitten saikin synttärilahjoiksi omat potkupyörät. Eevin kohdalla kyllä mietittiin muutamasti että mahtaako potkupyörä olla turha noin vanhalle, mutta kun pyöräily ei tuntunut lähtevän käyntiin mitenkään ja hän koki lähinnä turhautuneita tunteita kun ei saanut sitä sujumaan niin päädyttiin kokeilemaan. Tuntuukin että viimeisen viikon aikana hän on oppinut ihan todella paljon pyöräilystä, tasapaino ja ohjaus tuntuu kehittyneen ihan älyttömästi ja ensimmäistä kertaa intohimo hommaan näkyy täysillä. Aamulla ensimmäisenä mielessä on potkuttelu ja illan viimeisimmät kysymykset liittyy siihen mennäänkö aamulla pyöräilemään.

Aadan potkupyöräily taas on vähän mitä sattuu, välillä sujuu ja välillä ei. Hän on pienestä pitäien tottunut potkuautoihin joita ei tarvitse mitenkään kannatella, siispä yksin potkupyörän pystyssä pysyminen on hankalaa , mutta apukäsien kanssa hän jaksaa potkutella aikansa. Enemmän tällä hetkellä kiinnostaa ehkä pimputettava kello, mutta hyvähän sekin on. Mulla on kova luotto että kesän aikana hänestäkin tulee kova potkuttelija siskonsa perässsä.
Vaikka välillä sairastelun keskellä koin epätoivon tunteita kun ei ollut mitään pakopaikkaa mihin lähteä nollaamaan ajatuksia, niin päällimäisenä fiiliksenä kuitenkin on kiitollisuus näistä terveistä päivistä. Se on jännä miten omaa (ja lasten) terveyttä muistaa arvostaa vasta sen jälkeen kun on sairastellut. Siispä kirjaimellisesti täysin rinnoin ollaan nautittu auringonpaisteesta ja näistä ihanan lämpimistä päivistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *