Hae
Julia Erica
Kaupallinen yhteistyö

Tutustumassa luonnonkosmetiikkaan

Kaupallinen yhteistyö: JOLIE
*Sisältää mainoslinkkejä

Kerroin aiemmin mun iho-ongelmista ja sainkin super paljon vinkkejä teiltä. Kiitos ! Suurinosa vinkeistä oli ruokavalioon liittyviä ja täytyy myöntää että siinä kyllä on paljonkin petrattavaa. Ruokavalio muutosten lisäksi kehotettiin vaihtamaan luonnonkosmetiikkaan ja koinkin helpoimmaksi tavaksi tutustua siihen Jolie-boxin avulla. Kyseessä on siis kuukausittain kotiin saapuva kosmetiikka boxi, jossa on nimenomaan luonnonkosmetiikka tuotteita 4-6kpl, joista osa saattaa olla matka-tai näytekokoja.

Maaliskuun boxista kuoriutuikin ihonhoitoon ja mun tarpeisiin olennaisia juttuja, nimittäin kasvorasva, seerumin, kuorinta, kasvonaamio sekä hiuksiin jätettävä öljy. Mun täytyy heti myöntää että etten varmastikkaan olisi edes tiennyt mistä näitä olisin lähtenyt ostamaan ja luultavasti olisin kuitenkin tietämättömyyttäni jänistänyt ostosta. Siispä tykkäsin että joku muu oli valinnut nämä puolestani ja en suotta ole ostanut turhaa mitään jättipurkkeja.

Mun ykkössuosikiksi koko boxista nousi tuo Patykan kasvorasva, se tuoksuu ihan karkille ja on ihan äärettömän pehmeää! Sen alle olen laittanut tuota Serumia välillä kun olen muistanut. Tuoksu tässäkin on ihanan karkkimainen.  (Näiden kaverina käytän suolasaippuaa kasvojen puhdistuksessa.) Suihkun jälkeen olen laittanut tukkaan tuota Evolven elixiiriä jotta takut on auennut paremmin. Tässä ja Madaran kuorinnassa on tuoksu enemmän sellainen luonnonkosmetiikkamainen mihin oon aiemminkin törmännyt, muttei mikään paha kuitenkaan. Tuollaista rakeetonta kuorintaa mulle suositeltiin myös mun kuivalle mutta epäpuhtaalle iholle ja tätä oonkin nyt jo kahdesti kokeillut.

En tiedä mistä kaikesta johtuu, mutta kuitenkin viimeaikoina mun iho on voinut huomattavasti  paremmin. Palaan näihin muutoksiin myöhemmin ja kerron varmasti kaikki asiat mitkä on muuttunut. Mutta näppyjen määrä on todella vähentynyt eikä iho ole niin kuiva. Jos haluat tutustua luonnonkosmetiikkaan niin Jolien verkkokaupasta löytyy näitä tuotteita, sekä sieltä voi myös tilata oman boxin jos kuukausittainen tilaus kiinnostaa!

Kaupallinen yhteistyö: JOLIE

Yksi kommentti

  1. petra kirjoitti:

    Oon miettiny tota jokieboxia aina ku törmännyt betteen et mikä se luonnonkosmetiikka boksi olikaan 😅 mulla on vähän sama et luonnonkosmetiikka kiinnostaa mut sit en oikein tiedä et mistä lähtis alottaa ettei tulis huteja 🙈 pitääkin käydä kurkkaa uskaltaisko tilata 👌🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *