Hae
Julia Erica
Kaupallinen yhteistyö

Keittiön uusi ilme

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

 

Meidän keittiö on jo pidemmän aikaa ollut päänvaiva mulle. Kieltämättä näin kolmen vuoden jälkeen musta lattia ja valkoiset seinät kaappeineen alkaa kyllästyttää ja oikeastaan eniten mua onkin ärsyttänyt keittiön kolkkous. Tarkoituksena olisi maalailla keittiötä kesällä vähän lämpimämpiin sävyihin ja ikävä kyllä valkoinen korkea kiiltopöytä taitaa lähteä myös silloin uuteen kotiin. Ollaan kyllä tykätty siitä paljon mutta se alkaa olla niin täynnä tussia ja kuulakärkikynää että tabletitkaan ei mahda enää peittää niitä. Lisäksi pinnasta löytyy yhtä sun toista kolhua ja naarmua. Näiltä oltaisiin ehkä vältytty jos olisin jaksanut alkaa peittelemään pöytää joka askartelun jälkeen, mutta oikeasti 3-6 kertaa päivässä pöydän armoton varominen ei vaan ole meidän perheen juttu. Lisäksi kun valkoinen muutenkin tökkii ja tekee keittiöstä kolkon niin oon ruvennut haaveilemaan jostain ihanasta lankkupöydästä puisilla tuoleilla!
Alla kuva ennen muutoksia :

Malttamattomana tyyppinä mun oli kuitenkin saatava jotain muutosta aikaan heti meidän keittiöön. Kun huomaan jonkun mikä ei tunnu hyvältä niin alan ajattelemaan sitä liian paljon ja lopputuloksena on ahdistus. Tämä pätee ihan kaikessa keittiön kellosta ihmissuhteisiin. Siispä nyt lähti keittiön kello sekä peili! Kello ei tainnut toimia ensimmäistä päivää kauemmin ja tuo iso seinä huusi mun mielestä jotakin lämmintä ja suurta. Jos mun blogia selaa taakseppäin niin tuossa kohtaa on ollut yhtä sun toista hyllyä testissä eikä niistä mikään ole istunut mun mielestä tuohon. Ikkunoiden väli on jotenkin hirveen suuri ja epäkäytännöllinen. Nyt kuitenkin halusin avohyllyt johonkin ja Eetun kanssa sitten sahailtiinkin tohon sellaiset. Kannakkeet haettiin valmiina ja ulkovarastosta löytyi puuta. Sain kivasti kaikki smoothieihin tarkoitetut lisukkeet tohon blenderin yläpuolelle mukeineen ja muutenkin sellasia juttuja näkyviin jotka on aiemmin jäänyt kaapin perälle. Tällä samalla tyylillä itseasiassa ajattelimme tehdä pöydän meille vielä jossain kohtaa!

Tauluja seinille

Keittiön peili on ollut tuossa nyt 2 vuotta ja pikku hiljaa huomasin etten pidä siitä enää ollenkaan. Ensinnäkin se oli ihan liian ylhäällä ja muutenkin mua ärsytti kun se peilasi kaikki sotkutkin kaikkialle. 😀 Otettiinkin peili sitten pois ja nakattiin Deseniolta tilattuja tauluja tilalle! Taulutkin kyllä jouduttiin laittaa liian ylös vanhojen reikien takia, mutta kesällä kun maalaillaan niin voidaan sitten myös kittailla ja asetella ne uudestaan. Ja koska seinien väri tulee vaihtumaan suhteellisen pian, päädyin hyvinkin yksinkertaisiin värityksiin tauluissa. Olin jo valmiiksi päättänyt että ainakin White Wine Guide ja Beef Cuts päätyy keittiön seinälle ja sitten valkkasinkin niiden kavereiksi Cookie Recipen ja tuon Buffalo Hornsin. Jälkimmäiseen päädyttiin siksi että ollaan jo muutama vuosi haaveiltu tuollaisesta kallokoristeesta seinälle muttei vieläkään olla raaskittu ostaa sellaista. Lisäksi vielä päivitin olkkariin yhden taulun joka onkin vilkkunut aktiivisesti instagramissa. Mutta hei vitsit miten oon tyytyväinen tähän nyt! Vielä olisi tarkoitus hankkia kaksi isoa juuttimattoa (tai edes vaalean ruskeaa) keittiöön. Tällä hetkellä pöydän alla on liian pieni matto ja väärän värinen, ja toisella puolella keittötä ei ole mattoa ollenkaan. Mutta luulen että kun ne saan tehtyä maltan odottaa hyvin jopa syksyyn maalailuja!

 

Ja nyt hei ihan huikee tarjous kaikille lukijoille!! Alekoodi ”juliaericaa30” antaa 30% alennusta 19.-25.3. välillä. Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- / Collaboration- / persoonallisia julisteita .
Siis NYT SHOPPAILEMAAN TAULUT JA JULISTEET KUNTOON ! 

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Yksi kommentti

  1. petra kirjoitti:

    Loppupeleissä aika pienillä muutoksilla sait tosi paljon kodikkuutta lisää 👌🏼😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *