Hae
Julia Erica
Kaupallinen yhteistyö

Lasten välikausivaatteet 2019 !

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Välikausi tarkoittaa väistämättä läpimärkiä kuukausia ainakin meillä Pirkanmaalla. Näin neljän äitivuoden jälkeen oonkin löytänyt lyömättömän combon lapsille jonka kanssa mennään jo kolmatta kertaa kohti lätäkköjä. Nordbjörnin vuorelliset kurahaalarit on meillä tänäkin vuonna ase märkiä kelejä vastaan ja luulen ettei me tulla muita edes kokeilemaan näiden tulevien haalarivuosien aikana. Meillä oli viime keväänä nämä tismalleen samat haalarit eri värisenä ja käytettiinkin niitä aina huhtikuusta marraskuuhun kesää lukuunottamatta KOKOAJAN. Meidän lapset on sellaisia lätäkköbongareita eli he löytävät lätäköt ja muut mutapaikat vaikka kuivalta aavikolta, siispä kuorivaatteet jäi ainakin viime vuonna kakkoseksi näiden rinnalla. Ahkerasta käytöstä huolimatta meidän tytöt ei kertaakaan kastunut näiden läpi eikä näihin reikiäkään tullut vaikka Aadakin konttasi ensimmäiset kuukauden tämä päällä.

Syksyn lopulla Eevin sata senttisestä puvusta alkoi punttien pituus jäädä liian lyhyeksi joten nyt keväälle otettiinkin sitten 110cm puku ja Aadalle 90cm.  Pakko kyllä myöntää että tämä leopardi-kuosi ei ollut alkuun mikään oma suosikki ja itseasiassa Eetun kanssa ensin valittiinkin keltaiset tälle keväälle, kunnes viimehetkellä vaihdettiinkin mielipidettä kun miettittiin kuinka helppohoitoinen tollainen leopardi-kuosi on kurakereillä. Ei sillä että näitä sen kummemmin pitäisi hoitaa, yleensä heitin haalarit ulkoilun jälkeen suihkuun ja suihkuttelin kurat pois ja jätin kuivumaan.

Koska Sadehaalareissa tosiaan on vuori eikä niitä varsinaisesti kesällä viitsi käyttää paksuutensa takia, otettiinkin uutuutena testiin Petite cherien kuoripuvut. Nämä on tosiaan vuorettomat ja näitä kuvia varten vedettiin tuplakerrokset alle ja lähinnä juoksenneltiin rannassa. Kuitenkin ennen sisälle menoa päädyttiin laskemaan pulkalla mäkeä ja siinä temmellyksessä kyllä tuli testattua haalarin ominaisuuksia, jotka kesti puolen tunnin lumessa möyrimisen hyvin. Tytöt oli kuivat ja pysyneet lämpiminä. Ei kuitenkaan oteta näitä vielä käyttöön vaan säästetään vähän keveemmälle. Kuratumput ja kuralakit taas on käytössä tästä hetkestä eteenpäin. Tollainen sadehattu oli meille myös uusi tuttavuus mutta nään jo heti mielessäni kuinka näppärät ne onkaan kun sadekausi alkaa.

Mites muilla, alkaako välikausivermeet olla kunnossa? Meiltä puuttuu vielä yhdet kumpparit ja trikoopipoja lapsille, mutta muuten aletaan olla hyvällä mallilla. Aiempi postaus samoista sadehaalareista viime keväältä löytyy tästä ja saman merkin talvivaatteista tästä.. Näissä on nyt myös 30% alennus, siispä kannattaa käydä hyödyntämässä!

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

6 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Meiltä puuttuu pienemmältä vuorellinen kurahaalari ja kumpparit taitaa myös mennä keväällä vaihtoon, mut kurahousut on onneks kuitenkin olemassa hätävarana 👌🏼 onpa nätit noi kuorihaalarit ihanat yksityiskohdat 😍

 2. Ninni kirjoitti:

  Vau! Mitkä on mielestäsi parhaat vk hanskat? Mitä kenkiä teillä on kevättä/kesää varten?

  • juliaerica kirjoitti:

   Meillä on ollut Reiman askareet tosi hyvät ja ne hommataan kurahanskojen kaveriksi nytkin 😊 Kenkinä Reiman Patter wash (viiden välikauden kokemus näistä, loistavat!),kumpparit (joita ei välttis edes tarvi patterien kanssa) ja sit lenkkarit. 👍

 3. Jenni S. | Big mamas home kirjoitti:

  Meillä on puolet hankittuna, koska pikkusisko perii isosiskon vanhat varusteet. Kuratumput pitää kyllä päivittää molemmille. Mutta minä alan olemaan jo tunnettu siitä, että hoidan kaiken viimetipassa. 😅 En vain osaa olla ajoissa liikkeellä.
  Tuo kurahaalari näyttää kyllä aika näppärälle.

 4. Katja kirjoitti:

  Miten nuo koot menee tuossa haalarista? Jos nyt käytössä ulkopuvussa 92cm niin pitäiskö tilata 100cm?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *