Hae
Julia Erica

Mökkilomalla

Me lähdettiin eilen päivällä ajelemaan kohti Puumalaa ja illalla joskus seitsemän jälkeen oltiin perillä. Vietetään täällä nyt viikonloppu mökkeillen ja sunnuntai iltana körötellään takaisin kotiin. Oltaisiin toki voitu olla pidempääkin mutta maanantaille oltiin molemmat sovittu kaikkea menoa, siispä pitkistä ajomatkoista huolimatta ollaan vaan viikonloppu. Tuttuun tyyliin nappasin mukaan ison kasan hommia vaikka alunperin ideana oli että tänne tullaan vaan olemaan tekemättä mitään. Sain kuitenkin jo ajomatkan aikana hoidettua isoimmat hommat ja nyt helpoimmat ja kivoimmat jäikin tänne mökille tehtäviksi. Eikä siinä, tällä hetkellä tykkään miltei kaikesta mitä teen, siispä hoitamattomat asiat tuntuu enemmän huvilta kun työltä.

Mulle loma tarkoittaa arkirutiineista pois astumista ja kotoa poistumista, siispä on ihan sama oonko mummolassa, mökillä vai ulkomailla, se on mulle ihanaa nollausta kaikkeen tavalliseen. Ja sitä tämä nyt taas on, ne kotihommat ja rytmit unohdettiin kotiin. Ollaan saunottu ja herkuteltu huolella ja eilen valvottiinkin myöhään lasten kanssa. Tänään tiedossa on vielä lisää ulkoilua ja saunomista, sekä ihan vaan yhdessä hengailua. Me mennään nyt pienelle ruokalevolle, siispä palaillaan huomenna tyttöjen välikausivaate-jutuilla. Ihanaa viikonloppua muillekkin ! <3

Niin ja hei, mun instagramissa on käynnissä lapsimessulippujen arvonta sekä pian alkaa Slipstop-tossujen arvonta. (tyttöjen tossut saunakuvissa)

2 kommenttia

  1. Emmi Aaltonen kirjoitti:

    Ai vitsi kui kätsyn näköset. Onko noita koossa 24-25 ? 🙂

    • juliaerica kirjoitti:

      Nää on kätsyt! Menee uimahallissa, rannalla, kerhossa jne. Ja joo löytyy joka koossa, jopa aikuisille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *