Hae
Julia Erica

Suosituimmat postaukset

 

Koska blogiini on viimeaikoina eksynyt paljon uusia lukijoita ja blogini alusta on ihan uusi, ajattelin nostaa ylös vanhoja suosituimpia postauksia. Osa oli sellaisia jotka on päivittäin tuonut vierailijoita sivuilleni kun taas osa sellaisia jotka elivät hetken julkaisun jälkeen vilkkaina. Tässä 9 luetuinta postaustani SEKALAISESSA JÄRJESTYKSESSÄ!

1. 5 X HÄVETTI KUN

2. ISILLÄ ON SYÖPÄ

3. AINA HUONO ÄITI

4. SYNNYTYSKERTOMUS

5. MAKUUHUONE – ENNEN JA JÄLKEEN

6. MAAILMAN PARAS JAUHELIHAKASTIKE

7. ÄIDIN TUNNUSTUKSET – VIHAAN PYYKINPESUA

8. DROME 1 JA 2 – KOOT

9. UUDET YHDISTELMÄVAUNUT

Oliko näistä mikään entuudestaan tuttu? Vähän mua ehkä huvitti itsekkin lukea noista osaa, sanotaanko näin että ihan kiva kehitys on tapahtunut tässä bloggaamisessa noiden vanhimpien postausten jälkeen. Esim Jauhelihakastike postaus on yksi mun vanhimpia postauksia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *