Hae
Julia Erica

Helpot arkiruoat: Kookoskana

Viimeaikoina mun helppo ja herkullinen arkiruoka suosikki on ollut taas Kookoskana. Olin unohtanut sen olemassaolon vallan ainakin puoleksi vuodeksi ja nyt kun se taas palautui mieleen on sitä tullut tehtyä useempaan otteeseen. Sen tekeminen ei tarvi mitään suurempaa ponnistelua eikä raaka-aineita tarvi välttämättä kookosmaidon ja kanan lisäksi ollenkaan. Usein valmistan tän ruoan sillon kun jääkaapissa on paljon erilaisia jämiä, vaikkapa sieniä, paprikaa, chiliä, ananasta tai jotain muuta, koska noiden upotus kastikkeen sekaan toimii loistavasti. Viimeksi laitoin puolikkaan chilin, kokonaisen paprikan ja valkosipulia  (tavallinen oli loppu.) Joskus myös saatan laittaa lisäksi creme fraichea jos sitä on jääkaapissa. Tämä on myös yksi lasten lemppareista enkä oikeastaan ihmettele sitä ollenkaan, nimittäin kookoskana on kaikessa simppeliydessään todella herkullista.

Tarvitset:

N. 500g kanaa (käy suikaleet, fileet jne. Viimeksi mulla oli 450g suikaleita)

400ml Kookosmaitoa (tölkki)

Sipulia

Paprikaa (+ Jämävihanneksia)

Kuullota sipuli ja paprika. Paista kana. Kaada kookosmaito, anna muhia hetki. Valmis.

Simppelisörsseli olkaapas hyvät! Lisää helppoja arkiruokavinkkejä tulee taas pian. Aiempi Mitä tänään syötäisiin– postaukseni kahden vuoden takaa voi siihen saakka antaa ideoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *