Hae
Julia Erica

Arki rullaa

Huhhuh, viimeisimmät viikot on mennyt enemmän ja vähemmän sairastellen. Kun yksi parani niin toinen sairastui ja kun kaikki oli käyty läpi aloitettiin kierros uudelleen. Nyt kuitenkin alkaa näyttää siltä että sairastelut on taputeltu meidän osalta ja voidaan vihdoinkin ottaa arki vastaan ihan tavallisesti. Esikoinen meni kerhoon muutaman viikon tauon jälkeen ja mulla on nyt muutama tunti aikaa istahtaa tietokoneelle. Rästihommia on ehtinyt kertyä niinkun vastaamattomia sähköpostejakin, josko siis tälle päivälle ottaisi kaikkien niiden hoitamisen tavoitteeksi jotta huomenna olisi helpompi aloittaa hommat puhtaalta pöydältä.

Tulevan viikon ohjelmasta löytyy taas värikkäästi kaikkea, tiedossa on rokotuksia, kerhoja, tanssitunteja, Helsingin reissu, kuvauksia ja Eevin synttärit. Tuntuu että mulla on muistettavaa niin paljon että listoja rakastavana oonkin kirjoittanut jokaiselle päivälle oman TO DO-setin että kaikki asiat tulisi muistettua. Lisäksi ajattelin nyt jo käydä ostamassa KALENTERIN meidän jääkaapin oveen että näkisin helposti sieltä kuukauden menot kokonaisuutena, eikä niin että erilliset lippulappuset keittiön laatikossa muistuttaa menoista, mikäli lappu osuu silmään. Näppärää.

Oon koittanut nyt sairastelun lomassa ottaa selvää kaikista vitamiinijutuista, mun täytyy myöntää että oon ollut niistä aika pihalla aiemmin. Oon aina välillä  syönyt satunnaisesti jotain monivitamiini pillereitä mutta oon aina unohtanut ne kaappiin pian aloituksen jälkeen.  Nyt kuitenkin flunssan aikana kyllästyin kipeeseen ja väsyneeseen olotilaan ja ajattelin että tervehdyttyäni hoidan tän asian pois alta. Onneksi mulla on isoveli joka osasi kertoa mulle muutakin kun vain aakkoset joita pitäisi pompsia,  nyt siis kattavan listan kera laitan tilaukseen ainakin muutamat tärkeimmät! Niin ja mitä mun energioihin tulee, oon saanut vihdoinkin painoani ylös päin ja kyllä vain viidellä kilolla on suuri merkitys energiamäärän suhteen. Nyt tuntuu että virtaa olisi kokoajan kuin pienessä kylässä.

Tälläsiä kuulumisia täällä. Niin ja hei, hiiristä ei enää ole ongelmaa. Se yksi me saatiin loukkuun ja toinen taisi syödä myrkyt, siispä rapinaa ei kuulu eikä hiirtä ole näkynyt. Saatiin vedettyä jopa sen reitti nyt kauttaaltaan umpeen, jes!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *