Hae
Julia Erica

Hiiriä, kuumetta ja uunifetapastaa

Huh mikä viikko takana. Täällä sairastellaan edelleen ja univelkaa on kasaantunut ihan jäätävä määrä. Jotenkin tuntuu että aivot käy ihan super hitaalla ja kaikki ihan tavallisetkin asiat vaatii normaalia suurempaa ponnistelua, kokoajan. Mieli surffailee jo tulevassa, odotan jo innolla sitä olotilaa kun kokoajan ei väsytä tai jaksaminen on muuten vain kohentunut. Täällähän ei siis ainoastaan olla valvottu lasten sairastelun takia, vaan myös siksikin että Hiiret on aiheuttanut öisin täällä pientä pään vaivaa. Ensin rupesin heräilemään seinien sisältä kuuluvaan rapinaan mutta pian niitä tulikin jo ihan kämppään sisälle. Meillä ei tietenkään ole hajua että montako niitä mahtaa täällä olla ja mistä ne on yhtäkkiä keksinyt reitin sisälle, mutta ilmeisesti meidän Thaimaan matkan aikana täällä on ollut sopivan hiljaista ja lämmintä että on saanut rauhassa mekastaa. Nyt siis odotellaan loukkujen napsahduksia ja toivotaan että niistä on apua ennen muita jatkotoimenpiteitä. Mutta niin, hiirikammoisena ihmisenä oon todella stressaantunut nyt ja tuntuu että kaikki se vähäinen energia mitä on kuluu näiden hiirijuttujen kanssa.

Ensiviikon suunnitelmiin kuuluu toivottavasti ihan tavallinen arkeen paluu (!!) eli hyvät yöunet ja tyttöjen harrastukset, tuntuu nimittäin että meistä kaikki alkaa hyppiä seinillä. Sen lisäksi käyn tyhjentämässä kirpparipöydän ja postailen rahakuulumiset tänne blogiin. Ja vähän muitakin juttuja on tulossa! Nyt mä lähden takaisin peiton alle syömään sitä LIEMESSÄ – UUNIFETAPASTAA mistä kaikki puhuu, en voi muuta sanoa kun että se on super hyvää ja helppoa, oon jo kahdesti tehnyt kun laiskuus on iskenyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *