Hae
Julia Erica

Suosituimmat instakuvat 2018

Vuosi 2018 oli mun sometuksen osalta aika kummallinen. Siinä missä päivittelin instagramia välillä enemmän kuin koskaan aiemmin, niin muutamasti vietin täysin sometonta aikaa ja pisimmillään olin kerralla kuukauden ilman instagramia. Kaikesta huolimatta lisäsin 207 kuvaa sinne ja niistä tykättiin 40,656 kertaa.

Aamulla juttelin mun iskän kanssa ja sanoin ettei oo lunta näkynyt, nyt täällä on sitä ihan jäätävästi! Mites muualla? ❄️ #visitkuusamo #ensilumi #kaksplusblogit #nordbjørn #gugguukidsfashion #visitfinland

Tästä kuvasta tuli heittämällä mun instagramin suosituin kuva kautta aikojen. Ensilumi satoi Kuusamoon juuri meidän reissun aikana ja muutamassa tunnissa maa oli valkoinen ja päästiin tekemään jopa lumiukko. 
”Minä laitan nää siivet niin saatan Sipsimummun sinne taivaaseen” 😭❤️

Mun mummu, lasten isomummu lähti 93 vuotiaana pilvien päälle ja 3 vuotias Eevi otti sen aika raskaasti. Valmistelin lapsia hautajaisiin ja kerroin että saatetaan ”sipsimummu” viimeiselle matkalle. Siispä Eevi yhdisti saattamisen ja taivaan ja hautajaispäivänä veti siivet selkäänsä saattaakseen mummun sinne. 
”💥 PALLOMERI ARVONTA 💥 Värit saa itse valita. @raskauskeiju.fi
Tässäpä taas yksi hyvä joululahjavinkki. Meidän vekarat rakastaa tätä ja ollaan onnistuttu keksiin tälle monta muutakin virkaa kun pelkkä pallomeri. Päräytettiin myös pöytään heti pakettia avatessa yksi sääntö ja sitä on hyvin noudatettu ; Palloja ei heitellä. ✌️ Arvontaan osallistuminen ⬇️
Ota seurantaan @raskauskeiju.fi ja @juliaericaa ja tägää kommenttiin 2 kaveria. Kommentoida voi niin monesti kun haluaa, 1 kommentti = 1 arpa. Arvonta päättyy 9.12.2018 klo 18:00. Pitäisi ehtiä jouluksi, mutta koskaan täällä ei voi luvata 😅 Instagram ei vastaa arvonnasta.”

Hahaa, kuka yllättyy että arvonta on suosittu. Tämä on ihana yhteistyö Raskauskeijun kanssa. 

”Marry the one who gives you the same feeling you get when you see food coming at a restaurant. 🙏❤️ 📸: @eskotaulo”
Tää kuva on alttarilta. En voisi olla kiitollisempi kuvaajalle joka ikuisti tämän ja kaikki muut hetket.

”Muistatteko kun kerroin että mentiin avolaavulle yöks kun saatiin lapsille hoitaja? Mies sai pari sorsaa ja mä osuin kans mut se hukkui kaislikkoon 🤷🏻‍♀️ Kirjottelin blogiin myös tästä reissusta, käykää lukee! #metsästys #iloveyou #samanlaisettuulipuvut”
Tämä on yksi kivoimmista jutuista mullekkin tänä vuonna. Meillä oli kiva reissu saaressa ja sitä ulkona nukkumista ei vaan voita mikään. Istuttiin nuotion valossa saman viltin alla illalla ja kuunneltiin musiikkia. Elettiin vaan hetkessä ja herättiin ennen auringon nousua.
Söin ensimmäistä kertaa ikinä juustokakkua vajaa viisi vuotta sitten Meksikossa. Eetua hävetti kun olin hakenut sitä lisää jo 8 kertaa ja Eetu 3 kertaa, mulle. Se on oli niin taivaallista etten vaan voinut lopettaa. Paljon on tapahtunut niiden vuosien jälkeen, mut edelleen mä rakastan juustokakkua. Ja miestä 🙊❤️ #juustokakku #suklaakakku

Musta oli ehkä vähän hassua että tällänen perus kakkukuva nousi yhdeksi suosituimmaksi. Tein ton kauheella kiireellä lasten kanssa ja koristeltiin se vielä yhdessä. Kakku oli kyllä hyvää, mutta koska tein sen ilman liivatetta niin kauhean jämäkkä se ei kyllä ollut, mutta ihan riittävä! 
Super väsyneinä ja nuhasina käytiin kurkkimassa pientä karhunkierrosta tänään. ✌️ Ehkä ihan pakko mennä ens kesänä vetään koko kierros. Ootko sä käynyt ja mitä tykkäsit? #pienikarhunkierros #kuusamo #oulangankansallispuisto
Tää on ollu varmaan elämäni huikein reissu! ❤️ #kuusamo #kotiäiditlomalla #visitkuusamo #ensilumi
Tääkin on niitä ensilumi kuvia. Ja edelleen allekirjoitan tuon kuvatekstin. Huikein reissu ikinä!
Pienemmän vauvarokko epäily vaihtui Enterorokko-diagnoosiin. Isommalle nousi myös kuume ja nyt odotellaan tuleeko näppyjä. Lääkäri kysyi ollaanko me paljon koskettu lapsiin ja oltu tekemisissä niiden kanssa. Niinku oikeesti? Noita omia lapsiahan onkin helppo vältellä. Kipeenä ne haluaa vaan olla sylissä ja niin me ollaan tietenkin tehty. ♥️ Saa nähdä tuleeko vielä meille aikuisillekin. 
Edit: Isommalle ilmestyi nyt näppyjä. 😩 #entero #enterorokko #kaksplusblogit

Enterorokko tuli meillekkin viipyi kylässä parisen viikkoa. Me aikuiset säästyttiin siltä mutta lapset sai rankastikkin kokea omansa. Kummaltakin tippui vielä KAIKKI kynnet muutaman kuukauden päästä rokosta.
Siinä oli mun instagramin suosituimmat kuvat. Ja jos et vielä seuraa mua sielä niin nappaappas seurantaan JULIAERICAA.

0 kommenttia

  1. Minna M kirjoitti:

    Ihania kuvia! Ja tarinat kuvien takaa <3
    Onnellista vuotta 2019!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *