Hae
Julia Erica

Lokakuun puhelinkuvat !

”Hyvinhän sinne kahdet rattaat ja pari matkakassia meni.” // Kuusamon reissun ensimmäiset epätoivon hetket. Vedettiin auto tien poskeen ja yritettiin nukkua hetki kun väsymys alkoi painaa, mutta ei sitten kikatukselta saatukaan unta, vaikka lapset nukkui. // Ensimmäinen poro bongattu!! // Hahaa, tuo luku tuntui niin helpottavalta navigaattorissa. Enää reilu parisataa kilsaa. 
 Pikku matkapaussi. Kuudelta aamulla oltiin Tupoksen ABC:llä leikkimässä. Se olikin ainoa kunnon pysähdys meno matkalla. //  Vihdoin perillä! Meidän pienen soman mökin keittiö. // Uskokaa tai älkää, tuo pieni luukku portaiden päässä oli ”ovi” mun ja tyttöjen parvelle. Kopautin joka aamu pääni kattoon. // Hahaaa! En ollut koskaan ennen nähnyt lasten autokärryjä joissa on 2 paikkaa autossa ja 2 tuossa työntäjän edessä. Näihin olisi mennyt siis 4 lasta, kunnon BUSSI! 😀


Aamusumu, me oltiin matkalla kohti seikkailuja. // Riisitunturilla haahuilemassa. // Rukatunturi. // Tää on joku aamuselfie keskellä tietä, ei meinannut silmät pysyä auki.
Napapiirin ylitys. Pakkohan siitä oli kuva ottaa. Oltiin matkalla Joulupukin pajakylään! // Ensilumi ja ensilumiukko. //  Pajakyläkuva
Tälläin me kuljettiin paljon. Aada mun selässä manducassa ja Eevi kulki käsikädessä mun tai mun kaverin kanssa. Välillä sai kyllä auttaa kantaen mutta onneksi vähän. // Kotimatka alkoi. Käytiin jossain hämärällä huoltoasemalla aamulla kahvilla ja vessassa. Vessoissa ei ollut paperia ollenkaan ettei pönttö tukkeudu. // Bongattiin taivaalta kuu joka ei varmaan ees näy tässä kuvassa. // Maisemat Kuusamosta kohti Ruotsia oli kyllä siistit. Kuura maassa ja aurinko paistoi.

Kotona Pirkanmaalla, mentiin tyttöjen kummitädin kanssa Ikeaan ja tytöt löysi ”esiintymislavan”. // Maailman söpöimmät torkut sohvalla. // Ostin Ikeasta kranssin oveen jos se peittäisi rikki menneen ikkunan. Miten me ei olla vieläkään saatu aikaseksi vaihdettua tota mikä piti heti kun muutettiin vaihtaa? // Tanssitunnilla taas.

 Tässä kuukauden ärsyttävimmät sotkut. Viikkaan miehen vaatteet aina rappusille ja nalkutan viikko tolkulla niiden ylös viemisestä 😀 // Ja onneksi se vei ne, sillä pian sen jälkeen levisi raksaroskis ympäri rappusia…….. // Tyttöjen huoneen kaaos pikku rempan jälkeen. // Mies piti kämppää hyvin pystyssä kun oltiin reissussa mutta valkoiset kaapin ovet oli kauttaaltaan kahvissa 😀
Paahtoleipää ja lemppari smoothiee aamulla. // Miehen ampumaa sorsaa mun keräämillä sienillä ja pippurikastiketta päälle! // Eevin ”ota kuva tästä” kattaus. // Poikettiin anopin raksalla ipanoiden kanssa.

0 kommenttia

 1. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  O hei jälleen kerran aivan ihania kuvia! Näissä on sitä aitoa elämää mukana. 🙏🏼❤️

 2. Hanna / kommammaa kirjoitti:

  Ihania nuo Kuusamokuvat – oli niin tuttuja maisemia! 🙂 Meillä on mökki Kuusamossa, Rukasta vielä vähän pohjoisempaan päin.

 3. Maria kirjoitti:

  Ihana ilme tuossa aamupalakuvassa! 😀 <3

 4. isivuosi kirjoitti:

  Upeita kuvia. Voi kun oppisikin kuvaamaan noin hienosti itsekin.

 5. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Oi! Tuo ois niin mun haave että sielä suunnalla olisi mökki. <3

 6. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Hän on kyllä vekkuli tapaus 😀

 7. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos. Ei muutakun kuvaamaan vaan enemmän ja eri kuvakulmista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *