Hae
Julia Erica
Kaupallinen yhteistyö

Kahden tytön yhteinen huone!

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

 

 

 

 


Vasta kun lapset oppivat nukkumaan omassa huoneessaan niin pienen järjestyksen vaihdon myötä sattuikin niin että koko huone menikin remonttiin pidemmäksi aikaa. Sain nimittäin näppäränä tyttönä idean maalata yhden (!!) seinän vaaleanpunaiseksi (muistatteko Neito vai Näsiä -postauksen?) ja kun olin ryhtymässä hommiin niin järjenääni, eli Eetu tulikin kertomaan mulle että seinän maalaus ei mitenkään päin nyt sovi. Edelliset asukkaat oli repinyt osan tapeteista pois ja maalannut valkoisella päälle, eli koko seinä oli kauttaaltaan täynnä sellasia tapettiviiruja. Ja kuulemma jos olisin vaan maalannut vaaleanpunaisen siihen päälle niin ne rannut olisi näkynyt kauas. Siispä tapahtui juuri se mitä en missään nimessä halunnut, eli pintaremontti. Joka kesti KAKSI KUUKAUTTA. Seiniä levytettiin uudelleen ja toisia kittailtiin hiottiin ja kittailtiin, sitten odoteltiin että saadaan joku tänne nauhottamaan yksi seinä, ja sitten taas kittailtiin ja hiottiin ja välissä vietin viikon Kuusamossa. Nyt kuitenkin seinät on maalissa ja lattia listat paikallaan. Meidän olisi tarkoitus vielä vaihtaa laminaatti tuonne vinokaton alle missä on nyt muovimatto, eli sinne asti ei listoja vielä vedetty, samoten kun katto tullaan vielä vaihtamaan niin sinne ei myöskään laitettu listoja paikalleen. Mutta hei, iso juttu että meillä on ainakin jossain – ainakin jotkut listat. 😀

 

 

En tiedä mikä mielenhäiriö miehelle iski yhtenä yönä kun hän oli maalailemassa, nimittäin alas tullessaan hän vaan huikkasi maalanneensa koko huoneen vaaleanpunaiseksi. Siitä huolimatta että hän tietää että keväällä viimeistään muutan mieltäni taas järjestyksen suhteen ja lasten huoneesta tuleekin meidän makkari. Mutta niin vain tapahtui ja vaikka itsekkin jännitin tätä lopputulosta niin onhan se hieno! Ja tytöt olivat myös niin innoisssaan vaaleanpunaisesta huoneestaan. Josko siis sinne nukkumaan palaaminen tuntuisi lapsista helpolta nyt kun se on heidän mielestään ihana ja mä oon jaksanut laittaa sitä enemmän.

 

Olin jo aiemmin aloittanut kerrossängyn metsästyksen, niillä kriteereillä että sängyt on normaalia pienempiä ja ne saa tarvittaessa vaikka vierekkäin. Bongasin sitten Roskalava-ryhmästä tämän kriteerit täyttävän kerrossängyn ja muutaman tunnin päästä kannettiinkin jo sänkyjä yläkertaan ja käytiin patjakaupoilla. Ensin me laitettiinkin sängyt päällekkäin ja lapset innostui siitä kovin ja nukkuikin niin muutaman yön, mutta en voinut olla huolestumatta siitä että pienempi saattaa hiljaa herätessään kikkailla sängyn tikkaissa. Lisäksi isompi rupesikin jännittämään niin korkealla nukkumista, siispä suosiolla laitettiinkin sängyt erilleen ja näin mennään nyt ainakin toistaiseksi.

 

 

 

 

Yövaloina tytöillä on Jollyroomilta saadut Minituden valokirjaimet.  Lisäksi kannettiin alakerrasta säkkituoli lähinnä aikuisia  varten huoneeseen, siinä sitten lueskelen illalla kirjoja kun odotan lasten nukahtamista. Tähtikorit näyttää pyörivän huoneesta toiseen etsien vielä melkein 3 vuoden jälkeen paikkaansa, ne on toimittanut virkaa millon missäkin ja nyt toistaiseksi yksi toimii tyttöjen yöpöytänä ja toinen ”sekalelujen” laatikkona. Lisäksi huoneeseen muutti ihana samettinen lasten sohva, joka on myös saatu Jollyroomilta. Alunperin haaveilinkin tuosta sohvasta harmaana, mutta koska seinien piti olla valkoiset ( sitä yhtä seinää lukuunottamatta) ajattelin tuon vaaleanpunaisen tuovan kivasti väriä huoneeseen. No nyt onkin sitten paljon vaaleanpunaista!

 

 

 

 

 

Tyttöjen huoneesta löytyy myös kaksi komeroa joista toisessa on erilaisia leluja odottamassa kirppistä tai leikkejä, toinen ammottaa tyhjänä odottaen lampun korjausta ja ehkä tyttöjen vaatteita sinne. Tällä hetkellä sitä siis käytetään majana johon mennään taskunlampun kanssa. Se on siis niin matala, että en mahdu sinne seisomaan.
Tälläinen nukkumahuone tytöillä täällä! Jos et muista miltä huone näytti aiemmin, niin täältä löytyy muutama suuntaa antava kuva. Siinä siis oltiin juuri muutettu tänne ja huone oli vielä meidän makkarina.

0 kommenttia

 1. Minna M kirjoitti:

  Näyttääpä kauniilta teidän tyttöjen huone! Eikä ollenkaan liian vaaleanpunaista, vaikka olikin innokas maalari. 🙂

 2. Mama Lina / Liinakoo kirjoitti:

  Ompas kaunista ja tuo väri on kyllä ihana, ehkä saan sellaisen meidän makkariin vielä 😉

 3. Oona kirjoitti:

  Ihana huone!

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oikein kunnon prinsessa huone teillä tytöillä❤️ Ja tuo vaaleanpunainen sohva on niin upea!😍

 5. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  No mut hei IHANA huone! just sopivan vanha mut uuutta. Toi vanha lattia on aivan upee. Ja tykkään kun lastenhuoneessa on kasveja! Itse meinasin ostaa tekokukan ikeasta mut hitto se makso melkee 40€, en raaskinut… vielä.

 6. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Munkin mielestä tuli just hyvä, vaikka ensin pelkäsin sellaista överiä 😀

 7. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Mä kans haluaisin tän meidän keittiöön! Innostuiskohan mies maalaan senkin kokonaan :-DD

 8. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Mäkin rakastan tota lattiaa. <3 En halunnut tehdä sille mitään kun se on niin ihanan vanha ja naarmuinen. Ja heeeeei, tyttöjen huoneessa on myös tekokukka! 😀 Se kyllä taisi olla ehkä vitosen Ikeassa .

 9. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Noniin on, prinsessahuone hyvinkin 😀 Ja se on kyllä ihana ja tosi pehmoinen!

 10. Laura kirjoitti:

  Ensinnäkin kiva huone ja ihana puuteriroosa 😍. Meillä tämä sama remppa olis edessä.. Ehkäpä öö talvilomalla jos miehen saa houkuteltua remppa puuhiin💪🏼🙄.. Meillä on yks tollanen sänky niinkuin teilläkin,oon sen käytettynä hankkinu ja oon pääni puhki miettinyt,että ostanko siihen parven isommalle tytölle päälle,esim Ikea kura. Hän kun haluaisi kerrosängyn ,mut sit puhuu välillä et ei uskaltais nukkua korkealla. Ja koen jotenkin työläänä myydä kerrossänkyä jos sellanen hankitaan,niin siinä vaiheessa kun siirrytään ns.isojen tyttöjen sänkyyn.. Meidän lastenhuone on pieni ,vaikka kaks sänkyä veis tilaa nii oon miettinyt Ikean sitä säilytys-sänkyjä mis on kolme laatikkoa. Ne olis kätevät leluille ja näin ollen lelut ei veis muualta niin kauheasti tilaa,kun tuntuu et sitä ei muutenkaan oo paljoa täs meidän pienessä talossa.. Toki ne vie sit enemmän lattia tilaa. Mut en oo löytäny kerros-sänkyä jonka vois erotella ja miellyttäisi silmää ja olis mitoiltaan et isompana siihen kans sovittais.. Ja sit oon lukenu ,et paljon on ns.”lenuja”kerros-sänkyjä..Tää on oikeesti vaikeaa päättää..,Käytettynä ei oikein löydy kerrossänkyä täältä meillä päin 😓🙄..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *