Hae
Julia Erica

Mistä voimaa arkeen jos ei ulkoilusta?

Instagramin puolella avauduinkin kurjasta mielestä mikä on painanut viimeaikoina. Mitään suurempaa nyt ei ole tapahtunut, vaan niinkuin aina syksyn vaihtuessa talveksi mun mieli mustuu muutamaksi viikoksi. Olenkin viimeaikoina miettinyt mistä se johtuu, ja kaikki päätelmät on osoittanut että pimeys ja sisällä kyhnytys on suurin syy siihen. Kelit on ollut kurjat viime aikoina, on satanut loskaa vaakatasossa naamalle tai on käynyt niin kylmä viima että minä tai lapsetkaan ei olla viihdytty ulkona. Vaikka mikään super ulkoilija en olekkaan, niin kerran päivässä oon tottunut ulkoilemaan jo ihan oman mieleni takia, siis sisällä ollessa en saa mitään aikaseksi ja päätä särkee kokoajan. Tällä viikolla päätinkin että lopetan tän syksymurjotuksen ja alan tekemään taas niitä juttuja mistä saan voimaa päiviin. Pakko ulkoilu säässä kun säässä, hyviä herkullisia ruokia ja leipomista, jouluvaloja ja omaa-aikaa siihen että saan keskeneräiset jutut pois alta. Eikä tippakaan ylimääräistä suorittamista, vaan hyvässä balanssissa myös lepoa. Siis sitä mikä on varmaan kaikkein tärkeintä jaksamisen kannalta, mutta se on se mistä eniten nipistän pois joka päivä. 

Olen pohtinut myös blogin tulevaisuutta viimeaikoina ja sitä mitä tältä enää haluan. Haluaisin laadukkaita postauksia laadukkailla kuvilla, mutta mulla ei ole ollut aikaa niille kummallekin, siis olen jättänyt julkaisematta postauksia kokonaan. Siitä huolimatta en ole valmis hautaamaankaan tätä. Siispä päätin lähteä liikkeelle taas pienestä, en suorita enää mitään tähän liittyen, vaan mielen mukaan kirjoittelen ei niin fiksuja juttuja tai ei niin hyvillä kuvilla. Joka tapauksessa niin, etten enää stressaisi tätä puolta. Ihan hyvä voi nyt riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *