Hae
Julia Erica

Toivottavasti parempi syksy

IHANA SYKSY! Vaikka lämpöä ja aurinkoa rakastankin niin migreenit, allergiat ja huimaus saa mut pian jo kaipaamaan ympärilleni muuta. Nuo kaikki voimistuu aina kesällä enkä sitten koe voivani kovinkaan hyvin. Siispä taas kerran toivotan syksyn enemmän kun mielelläni tervetulleeksi!
Tänä vuonna mulla on kovat odotukset tulevaan syksyyn, tai oikeastaan lähinnä toivon ettei mitään tapahtuisi. Viimeiset syksyt on mennyt aika hulinalla, vuosi sitten meillä nukuttiin super huonosti ( Tarinaa öistä.), tai siis lapset valvoivat vuoron perään ja mä en nukkunut juurikaan. Eetu oli paljon töissä ja metsästämässä, lisäkäsiä ei juurikaan ollut ja olin oikeasti niin väsynyt. Oravanpyörä katkesi vasta siinä kohtaa kun mies jäi tammikuussa 4kk sairaslomalle (siitä kaivoon tippuneesta sormenpäästä) ja sain nukkua ensimmäistä kertaa kunnolla univelkoja pois aamuisin.

Sitä edellisenä vuonna tanssittiin meidän häät, sairasteltiin paljon ja aloitin aamut 1-3 tunnin oksentamisella. Eevi katsoi ainakin tunnin Netflixiä aamuisin ja kyllästyttyään tuli hakemaan mua vessasta laittamaan aamupalaa. Posiitivisesti ajateltuna: On onni etten oksentanut läpi raskauden, vaan ainoastaan vähän yli puolen välin. Lisäksi kärsin raudan puutteesta joka johti järkyttävään väsymykseen, eikä yötyöt helpottanut sitä väsymyksen määrää ollenkaan. Ja sitten taas sitä edellisenä vuonna taidettiin rampata sairaalassa katsomassa mun perheenjäsentä joka oli toisinaan niin huonovointinen ettei tulevasta paljon luvattu. 
Tähän syksyyn mahtuu yhdet hautajaiset joista oon jakanut vähän ajatuksia instagramissa, mutta palaan niihin täällä blogissa vielä. Nyt siis pidetään pää pystyssä ja mennään toiveikkain mielin kohti tulevaa, ja toivotaan että syksy menee ihan omalla painollaan.
Huomaatteko lasten vaatteissa mitään outoa? 3,5 vuoden jälkeen kyllästyin vaaleanpunaiseen ja laitoinkin lasten vaatteita väritykseltään uuteen uskoon. Sopivaan saumaan iso kasa vaatteita jäi pieneksi ja kirppareita on käyty läpi puolin ja toisin; Olen myynyt vanhoja pois ja ostanut uutta tilalle, mutten vaaleanpunaisena. Lisäksi poikkesin Tampereelle avatussa Zarassa ensimmäistä kertaa ja tulihan sieltä tehtyä kivoja löytöjä kaappeihin. Tietenkään kaikkia vaatteita ei laiteta uusiksi ja kyllä meidän kaappeihin vaaleanpunaista jää ja varmasti näkyy jatkossakin, mutta kiva saada vähän muutakin sinne. 😀

Nyt taidan laittaa kynttilät palamaan ja nauttia pimeydestä ennenkun siihen kyllästyy. Koneellakin on vaikka mitä rästejä ja sähköpostit odottaa vastausta, mutta jos sitten huomenna, tai yöllä. Ihanaa syksyä kaikille ja muistakaa nauttia siitä!

0 kommenttia

  1. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Ihanaa syksyä teillekin! <3

  2. Mama Lina kirjoitti:

    Niin ihania kuvia <3 ihanaa syksyä sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *