Hae
Julia Erica

Neito vai Näsiä?

 Haha, maanantaina ei kai voi pohtia sen syvällisempiä kuin lastenhuoneen maalisävyjä. Ja sitten kun latasin nämä kuvat koneelle niin päädyin miettimään miksi ihmeessä edes kuvasin näitä värilastuja kun niiden todelliset sävyt eivät todellakaan tallennu kuvaan. No mutta niin, oon viikonlopun yli miettinyt että kummalla sävyllä maalaan ainakin yhden lastenhuoneen seinän, ja itseasiassa lähdinkin jo lauantaina Bauhaussista hakemaan tuota Näsiää, mutta meneillään oli tietysti joku valtakunnallinen maksukortti ongelma joten ostokset jäi vaan suunnitelmaksi. Ja nyt muutaman päivän jälkeen oonkin melkein vaihtanut mielipiteeni tuohon Neitoon, eli ei niin tummaan ja voimakkaaseen sävyyn. Vaikka vaaleanpunainen tuo Neitokin on. Näissä mun ottamissa kuvissa tuo sävy näyttää ruskealta ja se ehkä onkin sitä tietyssä valossa, mutta sitten taas välillä se on niin voimakkaasti vaaleanpunainen ettei siitä voi erehtyä. 

Ja kaiken tän värihaaveilun lomassa ihastuin myös vihreän sävyyn, jota rupesin tosissani haaveilemaan koko vaaleanpunaisen tilalle. Nimittäin luulen että lastenhuoneesta löytyy paljon vaaleanpunaisia tavaroita, jotka tuota vihreää vasten korostuisi todella hienosti. Nappasin kuvan Start Living Your Best Life– blogista, jossa näkyy hyvin Neidon ja Serpentiinin sointu.

Mutta niin, täällä siis pohditaan eri maalisävyjä ainakin lastenhuoneeseen. Mun tekisi mieli myös maalailla vähän muuallakin, mutta aloitetaan nyt ainakin lastenhuoneesta. Jos sen saisi vaikka pian valmiiksi. Tai edes valmiimmaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *