Hae
Julia Erica

Elokuun puhelinkuvat

 Söpöt pikku päikkärit. Nukkuvat lapset on vaan niin söpöjä! // Yhden aurinkoisen päivän selfie uusilla laseilla, joita mies ei niin kovin arvostanut….. 😀 // Roskalavaryhmästä bongattu uusi eteisen kaappi on lasten lemppari leikkipaikka. Tyypit hengailee kaapissa jatkuvasti. // Löysin jyskistä superhalvalla ”naarmuiset” isot kukkaruukut joten pitihän ne täyttää kukilla!
 Mun äiti oli ostanut lapsille muutamat uudet vaatteet ja me kaikki rakastuttiin Aadan uudeet autopaitaan! // Ostin mekon häihin joissa olin kaasona. Jätin sen liikkeeseen kavennettavaksi. Kaksi päivää ennen häitä hain mekon joka oli kavennettu väärästä kohtaa…. // Pikku pakkaus urakka, vietettiin viikonloppu Virroilla, niissä häissä ja hengailen. // Perus ”äiti ota musta kuva”. 
 Mun äiti ja täti vei lapset Koiramäkeen ja sielä oli kuulemma hurjan kivaa. // :———-D Mun kaveri letitti mun hiukset ja meinattiin tukehtua nauruun kun avasin kiharat ja näytin Orphan Blackin HELENALTA! // Alkukesästä ostettu keinu löytyi pihavarastosta ja päätin laittaa sen sisälle. Sillä onkin kiikuttu miltei kokoajan. // Masha ja karhu, ja koko perhe sohvalla. Harvinaista herkkua. 
 Alotin yläkerran raivauksen jota anoppi jatkoi. Saatiin lastenhuone kuntoon vihdoinkin. // Tytöt kyttäsi silmätarkkana kun isi oli naapurissa töissä kuorma-autolla. // Ne ihan oikeesti makasi sovussa tossa saman peiton alla, kunnes tulin ottaan kuvaa ja Aada halusi syliin…. // Jokailtaiset auringonlasku kuvaukset. 
 Mun äiti lähettää mulle joka aamu Huomenta viestin ja jonkun pöllön kuvan niiden koirista! // Ekan tanssitunnin jälkeen jätskillä. // Käytiin mun äidin luona poimimassa tyrniä pakkaseen. Kiva nakkailla niitä sitten smoothieihin. // Tytöt hengailu terassin sohvalla. 
 Kuvia meidän yhden yön saarireissusta. Nukuttiin avolaavulla, juotiin pannukahvia, veneiltiin ja metsästettiin.
Kun tultiin metsästysreissulta kotiin meitä odotti tälläinen aamuauringosta nauttiva hengailija! // Latasin tämän kuvan paikalliseen facebook-ryhmään, halukkaat saa tulla poimimaan meiltä omppuja niin paljon kun jaksaa kantaa. // Tanssitunnilla. // Sohvalle simahtanut pikkunen.

0 kommenttia

  1. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

    Ihania kuvia! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *