Hae
Julia Erica

KOTI JUST NYT

Hahah, kuka yllättyy että palaan blogin ääreen taas pitkän tauon jälkeen ja aloitan heti näillä siivous-sotku jutuilla? Ainakin instagramissa mua seuranneet tietää sen että tää on aiheena mun lemppari, siispä päätin hypätä takaisin sorvin ääreen Julia Toivolan pistämän haasteen tiimoilta. Siis koti just nyt, ilman mitään asettelua. Täältä pesee!

Olkkari just nyt on suhteellisen siisti, nimittäin roudasin kaikki lasten leikkihuoneen lelut yläkertaan ja joten ne ei ole levinneenä pitkin olkkaria, vaan toistaiseksi kaikki lelut on pysynyt yläkerrassa tyttöjen huoneessa ja toiminnalliset jutut on viihdyttänyt hyvin alakerrassa. Kuitenkin ihan viimeisen päälle täällä ei nytkään ole, nimittäin mun työpöytä näyttää just siltä miltä se vaan voi näyttää kesän jäljiltä. Kasa kerääntyneitä juttuja, muistilappuja, tärkeitä papereita ja vähän ei niin tärkeitä juttuja. Muistikortit on hujan hajan pöydän ja seinähyllyn päällä ja kaiken maailman kameran johdot ja laturit roikkuu mistä sattuu. Pöydän päällä on Aadan aamupalalta mukaan lähtenyt ruisleivän pala ja turvaistuin on eilisen jäljiltä edelleen olkkarissa. Aada nimittäin nukahti mummun autoon ja kannoin sen nokkelasti turvaistuimessa sitten sisälle jatkamaan unia.

Lasten leikkihuone, tai ehkä nykyinen jumppahuone näyttää suhteellisen siistiltä, nimittäin melkein kaikki lelut tosiaan roudattiin yläkertaan, tyttöjen tulevaan makkariin. Osa on vielä menossa ylös, mutta nyt on niin hyvä! Meidän pitäisikin viedä kirpparille iso kasa näitä leluja.

Keittiö ja keittiön pöytä taas näytti just siltä miltä aina aamupalan jälkeen, eli ruokaa sielä täällä, kahvikupit jäähtyneellä kahvilla ja banaani mitä en jaksanutkaan syödä enää. Miehellä on myös kummallinen tapa kerätä noi ruoka-alustat pois kun ruvetaan syömään, eli nekin on kasalla niinkun aina kun mies on ruokailemassa mukana. Ja mitä tulee syöttötuolin pehmusteeseen, Eevi yritti irroittaa sitä että se laitettaisiin pesuun, mutta homma jäi näköjään puolitiehen kun se ei irronnutkaan helposti.

Eteiseen taas kun kurkistaa niin näky on suhteellisen perus. Meillä roikkuu aina viikko tolkulla reissukassit jossain, ja nyt miehen metsästysreissukassi on lojunut jo muutaman päivän keskellä eteisen lattiaa. Hän oli aamulla taas metsästämässä eli kengät on tietysti hujan hajan, tosin Aada on tainnut niistä suurimman osan levitellä, niinkun yksi vuotiailla tuppaa oleen tapana. 😀

Yläkertaan mentäessä rappuset oli kerrankin ilman mitään tavaraa, olin nimittäin justiin ehtinyt imuroimaan ne. Sieltä kuitenkin heti ensimmäisenä näkyy lastenhuonetta ja meidän aamuiset kahvilaleikit. Viereinen makkari on taas myös niin perinteinen, sängyt petaamatta, kirpparikasat kasvaa vaan korkeutta ja sitä rataa.

Sellainen kurkistus tänne! Näiden kuvien oton jälkeen ajoin miehen ja lapset leikkimään yläkertaan ja siivosin koko alakerran kunnon vauhdilla. Siitä sitten raivosiivouksen jälkeen kipitettiin kellariin PÄIVÄSAUNAAN, ja huomasin että kellari jos joku vaatiikin siivousta. Olen lähtökohtaisesti heittänyt sen ylläpidon miehen vastuulle koska hän on se joka eniten saunoo ja kavereiden kera, mutta näköjään mun täytyy nyt tehdä sinnekkin täsmäisku!

0 kommenttia

  1. Klara kirjoitti:

    No hirveen kotoisaa ja just perus lapsiarkista, ei sotkuista mutta tavarat vähän hujanhajan. Just niinku meillä! Vaikka tuntuu et siivoan tukoamatta….

  2. Sängyn alla Blogi kirjoitti:

    tein koti on ihana vaikka olis hujanhajan :D<3

  3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Sama juttu, kokoajan saa siivota mutta silti kaaos on kaikkialla. 😀 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *