Hae
Julia Erica
Kaupallinen yhteistyö

Olohuoneen taulut + alekoodi Deseniolle

Kaupallinen yhteistyö: Desenio
Meidän olkkarissa on tapahtunut yhtä sun toista viimeaikoina. Muistatteko sen valkoisen joka kodin Tanger-maton mikä meidänkin olkkarissa oli 2 vuotta? Nakkasin sen nimittäin visusti meidän yläkertaan kun iski kauhea ähky kaikesta valkoisesta. Kävin sitten ostamassa tilalle mustan voimakkaasti kuvioidun maton ja olkkarin ilme muuttui sitten kerta heitolla. Kuitenkin vihreät verhot ja matto riiteli aika kovasti, niin päätin vaihtaa valkoiset verhot takaisin olkkariin.
Sohvan takana oli pidemmän aikaa täysin tyhjä seinä jossa oli muutamat telkkarin seinätelineestä tulleet reiät. Tauluja siis kaivattiinkin jo sinne ja nyt vihdoin saatiin nekin laitettua! Vitsit, tuntuu niin paljon kodikkaammalta nyt. Tilasin vielä facebookin jostain ryhmästä muutamat seinäamppelit ja olen ihan varma että kun ne saa paikalleen niin tuntuu entistäkin kotoisammalta, eli siltä mitä juuri haetaan.

 

 

Taulut tulivat Deseniolta ja kun tehtiin tilausta sielä oli vielä tarjous Ota 3 maksa 2. Siispä nappasin ostoskoriin 3 hyvin suurta taulua ja ajattelin että yksi niistä menisi makkariin ja muut olohuoneeseen.  Me tehtiin Eetun kanssa tilaus yhdessä ja sovittiin että valitaan yksi tekstitaulu ja sitten kumpikin saa valita omat suosikkinsa. En yhtään yllättynyt että Luontoaiheet kolahti Eetuun ja mun omani olikin sitten enemmän muotiaiheinen. Kivasti kuitenkin mätsäävät yhteen, kun ne suunnitteluista huolimatta päätyikin kaikki yhteen riviin olohuoneeseen.

 

 

 

Meidän taulut on: Pink Lips , Forest ja Your Mind.

 

Koodilla ”juliaericaa” saat 25% alennusta Desenion julisteista 1.5-3.5.2018. Alennus ei koske handpicked- tai yhteistyöjulisteita, eikä kehyksiä.

 

“The code “juliaericaa” gives 25% off posters* between 1st-3rd of May. 
*Except for frames and handpicked-/collaboration posters”.

 

0 kommenttia

  1. Henna | Pölyä Pinnoilla kirjoitti:

    Onpa hienon näköisiä tauluja! 🙂 Näyttää todella hyvälle.

    Terkkuja Maitokahvimedian tiimiläisiltä! ♡ (www.maitokahvimedia.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *