Hae
Julia Erica

Turha turina postaus

Vappu on laittanut sekaisin meidän päivät ja tänään oon super monesti puhunut perjantaista, vaikka oikeasti taitaa olla maanantai. Huomenna olisi tarkoitus poiketa vapputorilla karusta sääennusteesta huolimatta ja laittaa pihaa kuntoon vähän extemporee järjestettyjen pihatalkoiden osalta. Se nimittäin kaivettiin taas uuteen uskoon ja nyt olisi tarkoitus laittaa sitä vähän enemmän mallilleen. Vielä kun keksisi tarkalleen mitä sitä olisi tekemässä nyt kun ylimääräisiä puskia on karsittu ja villiintyneet ruusupuskat on poistettu. Koko perjantai maanantai meni siis pihatalkoiden parissa ja oltiin käytännössä ulkona melkein koko päivä, niin että lapset nukahti muutamassa minuutissa heti sisälle tulon jälkeen.
Myös flunssa on alkanut helpottamaan täällä. Lapset on terveitä ja me Eetun kanssa enää vain niiskutellaan ulkoillessa ja yskitään muutamasti aamuisin. Onkin ollut ihanaa kun voi taas ulkoilla normaaliin tyyliin ja hengittää raikasta ulkoilmaa kaiken sisällä kykkimisen jälkeen. Sen lisäksi että terveenä on paljon helpompaa olla, niin odotan jo innolla sellaista kunnon arkeen paluuta lasten kanssa. Nimittäin tämä sairastelu vei kyllä voimia ja sekoitti niin rytmejä kuin asuntoakin, joten vanhaan vauhtiin olisi kiva palata.
Lomaan on reilu viikko aikaa ja tässä ehtii jo tulla pientä stressiä asioiden hoidosta. En tiedä miksi ihmeessä mulla on tapana jättää asiat viimetinkaan miltei asiassa kuin asiassa ja sen johdosta nyt tulevat päivät tulee olemaan juoksua paikasta toiseen. Tai sitten vaan otan yhden kokonaisen päivän siihen että hoidan kaikki asiat reilaan ja ajelen ympäri Suomea hoitamattomien asioiden perässä.

Huh, nyt on pakko mennä sulkemaan silmät, nimittäin uni tulee väkisinkin silmiin! Ihanaa vappua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *