Hae
Julia Erica

Johan on ollut huhtikuu

Moikka taas pitkästä aikaa!

Huh, meillä on aikamoinen huhtikuu takana. Tuntuu ettei päivääkään olisi mennyt ilman sovittuja menoja tai joidenkin asioiden hoitamista. Oon viimeisen kuukauden aikana käynyt Helsingissä varmaan enemmän kuin viimevuonna yhteensä, ollaan rakennettu terassi jo miltei valmiiksi, ollaan ulkoiltu ihan sikana ja ehkä jopa liikaakin, kun nyt ollaan sairasteltu koko viikko. Kaikki alkoi vatsataudista jonka helpottaessa mukaan kuvioihin astui flunssa. Siispä täällä ruudun takana on edelleen hyvin räkäinen, kuumeinen sekä väsynyt äiti. 
Huhtikuu on mennyt ihan siivillä ja muutaman päivän päästä saa kalenterista kääntää taas yhden sivun. Toukokuu tuo tullessaan taas uusia tuulia, jos kaikki menee hyvin niin miehen sairasloma päättyy ja hän palaa töihin, ja me likat otetaan suunnaksi Rodos ja lähdetään lomailemaan viikoksi. Matkan tiimoilta alkaa olla moni asia hoidettu mutta silti osa on täysin hoitamatta edelleen. Passit meillä kaikilla nyt on ja olen koittanut hamstrata kesävaatteita niin itselle kuin lapsillekkin, mutta vielä muutamia hankintoja pitää käydä tekemässä. Lisäksi mun pitäisi käydä hakemassa yhdet ”heräteostos”-rattaat jotka on tarkoitus ottaa reissuun mukaan. Niin ja siis, matkalaukutkin olisi varmasti hyvä olla!
Tosiaan, aiemmin vietin päivän kirppistellen, kuvasin juttuja myyntiin ja odottelin ihmisten noutoja. Sain siihen kulumaan miltein kokonaisen päivän, mutta sen tuloksena iso osa tavaroista lähti uuteen kotiin (esim meidän vanhat tuplarattaat) ja tuotoilla sitten ostin meille uudet tuplat, joista saa sitten toisen istuimen pois kun sitä ei enää tarvitse. Ne on näpsäkän oloiset kärryt ja saa pieneen tilaan, siispä me otetaan ne mukaan tuonne Rodokselle, että molemmat lapset saa tarvittaessa kyytiin huilaamaan. Mä vaan odotan innolla että koska pääsen noutamaan ne, kun ihan flunssaisena ei vaan jaksa ajella kovin pitkiä matkoja. 
Sellaista settiä täällä! Josko nyt pääsisi taas arkeen pikkuhiljaa kiinni ja tulisi enemmän kuvattua ja kirjoiteltua juttuja tännekkin. Oon niin kovin odottanut iltaisin koneen avaamista mutta oma kunto on ollut niin surkea ettei yksinkertaisesti ole jaksanut. 
Ihanaa viikonloppua kaikille!

0 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Mitkä rattaat hankit tilalle? 🙂
    Meillä Mountain buggy duot ja on hyvät, toisen istuimen saa pois ja tilalle esim.korin. Mennyt tosi ahtaista pyörätuoli rampeista myös..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *