Hae
Julia Erica

Tavallinen tiistai lapsiperheessä

En tiedä tällä hetkellä mitään niin inspiroivaa kuin aurinko! Heti silmät aukaistua tietää millainen päivä on tulossa, jos aurinko paistaa kaihtimien välistä on tiedossa hyvä päivä, mutta jos on synkkää niin koko päivä menee jotenkin nuutuneena. Tänään kuitenkin auringon paiste toimi herätyskellona ja hyvä niin! 

Heti aamutouhut tehtyä me lähdettiin ulkoilemaan. Saatiin viikonloppuna trampoliini koottua joten Eevi otti suunnan sinne välittömästi. Aadan nukkuessa päiväunia ja Eevin pomppiessa ehdittiin Eetun kanssa raivata pihaa kohti parempaa kesäkuntoa ja päädyttiin myös suunnittelemaan terassin viimeisiä vaiheita. Mehän alettiin siis viimekesänä rakentamaan terassia mutta se jäi käsken ja odottaa nyt viimeisiä silauksia. Eli ehkä pian meillä on lapsillekkin turvallinen terassi!

Muutaman tunnin ulkoilun jälkeen tultiin sisälle tekemään ruoka ja miltei heti ruoan jälkeen lähdettiin vielä uudestaan hyppimään lätäköihin. Jokseenkin suretti kun Aada ei päässyt vielä tänäänkään möyrimään maahan innostaan huolimatta, kun toppahaalarissa ei ole mitään ominaisuuksia ja keväthaalarit on vasta tulossa meille. Toivotaan että ne saapuu tämän viikon aikana! Ja hei, pakko suositella noita Reiman Pattereita (Eevin kenkiä). Meillä on ollut niitä nyt kahdet ja ne on ihan älyttömän hyvät. Tänään ulkoiltiin 5 tuntia yhteensä ja se sisälsi kaikenmaailman vesilätäkköhyppyjä ja hangessa kahlaamista, sukat oli ihan kuivat ja varpaat lämpöiset! Noihan on siis vielä konepestävät, eli ihan älyttömät!

Vekaroiden isovanhemmat poikkesi vielä illalla kahvilla ja heti heidän lähdettyä saatiin lapset iltapuuron kautta nukkumaan. Puoli kymmeneltä istahdinkin jo koneelle rauhassa kun kämppä oli siisti ja lapset unessa. Ihana tiistai siis! Nyt hyppään pois läppärin ääreltä ja meen joogaamaan olohuoneeseen. Kiitos vaan muutamalle verkoston bloggaajalle joka sai mut innostumaan joogasta!

0 kommenttia

 1. Milla / millamainen kirjoitti:

  Voi, miten ihania kuvia! Lapset niin nauttii vesileikeistä. 🙂 Pitää kyl olla tosiaan hyvät varusteet, että pystyy niitä leikkiä. Mun pojalla taitaa olla noi samat kengät, ja ne on kyl ihan mahtavat! Ei oo kertaakaan tosiaan päästäneet vettä läpi, vaikka hänkin tykkää lätäköissä tömistellä.

 2. Helka Belt kirjoitti:

  Voi miten ihania kuvia. Suloinen taapero ❤

 3. Tossavaisen toinen sukka -blogi kirjoitti:

  Aurinko on kyllä parasta! Energiaa on heti niin paljon enemmän. Meillä oli pari sumuista ja synkkää päivää tuossa ja olisi voinut vaan nukkua. Toivottavasti se kevät oikeasti nyt tulee

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niin kauniita kuvia😍 Ja ihana ulkoilu päivä ollut teillä 😊Nyt ainakin täällä kelpaa jo olla vk-vaatteilla, ehkä sielläkin pian! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *