Hae
Julia Erica

Maailman siistein tukka!

Oon elämäni aikana käynyt värjäämässä hiukseni ehkä viidesti kampaajalla, eli se on mulle tosi harvinaista herkkua. Nyt mun tukka taas kaipasi radikaalisti muutosta ja mun omat taidot ei olisi yksinkertaisesti riittänyt kuosittaan tota hamppukasaa. Mulla ei myöskään ollut mitään todellista hajua tosta takatukan ulkonäöstä koska en ole kotona päässyt kurkkimaan sinne suuntaan. Muutama viikko sitten päätin tehdä muutoksen hiuksilleni ja varasin itselleni synttärilahjaksi ajan kampaajalle. Perjantaina sitten pääsinkin istumaan kampaajan tuoliin ja voi vitsit, onneksi menin!
Olin ottanut Pinterestistä ylös muutamat kivat hiusmallit ja värit ja näytinkin niitä jo aikaa varatessa että tiedetään vähän suuntaa mitä haetaan. Tarkoituksena oli tummempi tyvi ja vaaleampi latva, mutta koska yhdessä kuvassa oli vaaleanpunaiset latvat niin kampaajan kannustuksesta lähdettiin sitten hakemaan jotain sen suuntaista. Ja voi apua, tälläinen siitä tuli!! 

Hei oikeesti, luvatkaa nyt mulle että jos mun tukka näyttää vielä joskus noin hälyttävältä kun aloituskuvassa niin kantakaa mut sinne kampaajalle, jooko? Ei vaan, nyt kyllä huomasin kuinka sinne kampaajalle kannattaa ihan oikeasti mennä, ja nyt mulla onkin suunnitelmissa mennä vielä kevään aikana uudelleen kun tämä väri vähän kuluu pois, jos sitten laitettaisiin jotain yhtä herkullista tilalle 😉

Kiitos Hiushuone Anni / Krista, teihin voi kyllä aina luottaa.

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Noi on kyllä ihanat 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *