Hae
Julia Erica

5 x Hävetti kun…

Istuin töissä pomon kanssa vierekkäin ja mun puhelin oli näyttö ylöspäin meidän edessä. Yhtäkkiä näyttöön pärähti valo ja kummankin pää lukittui siihen. Sitten siihen pomppasi viesti jossa luki lähettäjänä ”Etunimi ja Sukunimi” ja viestin sisältö meni kutakuinkin näin ”Haluun tulla tänäänkin sun viereen nukkuun”. Käännyin katsomaan muualle ja tokaisin jotain ”Ehheh, en varmaan maininnut että sun poika oli meillä viimeyönä, hehhe”. Hupsista. No siitä pomosta tuli anoppi.
Mentiin ”ensitreffeille” katsomaan leffaa tuon samaisen ukon luokse ja olin siinä sitten nukahtanut näppärästi kesken elokuvan. Yövuorojen univelat ja lämmin kainalo teki tehtävänsä. Heräsin kuitenkin jonhokin inhottavaan tunteeseen kasvoissa ja huomasin että olin kuolannut ukon paidan ihan märäksi. ” Heh, onkohan se huulirasvaa”. No ei mennyt läpi.

Kysyin joskus Tequilaa tilanneelta asiakkaalta että ”Laitetaanko sipuli ja suolakurkku?”. Tarkoitin sitruunaa ja suolaa.

Synnytyssalissa karjuin kesken ponnistusvaiheen kätilölle että ”Ei tuu lasta mut paskaa tulee.” Sillon hävetti kakka, nyt toi kommentti.
Meksikossa syötiin aamupalaa ja tarjoilija tuli sitten kysymään ”Are you finish? ” Vastasin siinä muikeasti että ”Yes” ja aloin innoissani Eetulle selittämään kuinka on hassua että tarjoilija tiesi meidän olevan suomalaisia mutta miksi sen takia vei kaikki aamupalat pois nenän edestä.

0 kommenttia

 1. Jutta K kirjoitti:

  Voi ei, mukavaa piristystä meikäläisen aamuun! Tuo synnytyksen kakka-juttu on kyllä sellainen mitä itse pelkäsin etukäteen mutta onneks ihan turhaan. Vaikka eiköhän ne kätilöt ole kaikenlaista nähneet ja kuulleet 😀

 2. Laura kirjoitti:

  Hahahha tää oli hyvä! 😀

 3. petra kirjoitti:

  Parasta! Varsinkin tuo eka ja sipuli 😂🙈

 4. Nea / In the little cottage kirjoitti:

  Hahah, toi eka on ihan paras. 😀 Tosi hauska postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *