Hae
Julia Erica

Tekemistä ulos – Laavulle lasten kanssa

Talvi alkaa olemaan loppusuoralla ja tuntuu että joka päivä lasten pukeminen on aina vaan raskaampaa. Kieltämättä odotan jo hurjasti sitä että sisävaatteissa voi vaan juosta ulos sen kummemmin miettimättä tarkeneeko niin vielä muutaman tunnin päästä. Kitkutellaan kuitenkin vielä hetki, ja yritetään tehdä ulkoilusta mukavaa, jooko? 
Tuntuu että kaikki kivat talviulkoilut on jo tehty ja ne lempparitkin on alkanut maistua puulta kun miltei joka päivä toistetaan samoja juttuja. Siispä ajattelin postailla nyt siitä mitä me tehtiin tänään, niin postailisitko sä sitten siitä mitä te teitte? Tai siitä mitä tykkäätte tehdä? Niin että saadaan toinen toisiltamme uusia ja unohdettuja ideoita, ja koitetaan niiden voimalla porskuttaa lopputalvi, jookojookojooko?
Me käytiin laavulla pitkästä aikaa! Olin unohtanut koko laavuilun. Jostain se kuitenkin pomppasi mieleeni lauantaiyönä ja sunnuntaina sitten lähdettiin etsimään laavua. Meidän oli tarkoitus mennä lintutornille mutta ne lumiset ja jäiset toooosi pitkät rappuset näytti niin vaarallisiltä meidän sakille, että hurautettiin autolla toiseen paikkaan. 
Ja meillä oli kivaa! Ulkona ruoka on aina hyvää, ja jos ei muuta niin kuppi kuumaa kaakaota (tai kahvia) ulkona piristää kummasti. Vitsit, oon niin innoissani vieläkin, suunnittelen jo seuraavaa laavupaikkaa meille. Tykkäsin muksuna tosi paljon käydä laavulla paistamassa makkaraa tai juomassa kaakaota, miten olinkaan unohtanut sen? Haluan myös ehdottomasti kesällä mennä yöksi johonkin laavulle lasten kanssa! On se kuitenkin ihan eri fiilis lähteä johonkin kun tehdä samat jutut omassa pihassa.

Tähän tarvit:
-Kassin
-Makkaraa, vaahtokarkkeja tai muuta paistettavaa
-Lämmintä kaakaota / kahvia / teetä
– Paperia

Siispä ei muutakun laavupaikkaa etsimään ! Jaa kommenttikenttään sun lemppari puuha ulkona talvella. Tai vaihtoehtoisesti nappaa haasteesta kiinni ja postaile aiheesta. Tämä on suunnattu kaikille, mutta sä voit kohdentaa tän joillekkin tietyille jos haluat!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

0 kommenttia

  1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

    Sulla on kyllä niin kauniita kuvia täällä blogissa! Näissäkin jotenkin niin kiva tunnelma 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *