Hae
Julia Erica

Mitä meidän jääkaapissa on tänään ?

En muista mistä se keskustelu lähti, mutta muiden verkostolaisten kanssa ruvettiin puhumaan näistä blogihaasteista, ja Pirita sitten päätti herättää henkiin sen ikivanhan ja legendaarisen jääkaappi-haasteen. Mun oli tarkoitus tehdä tämä heti Piritan haasteen jälkeen mutta yllätysyllätys unohdin. Eilen sitten pesin jääkaappia ja siinä puunatessa muistin unohtuneen haasteen.
Nyt tosiaan on sunnuntai, jääkaappi melkein tyhjäksi syöty. Ennen päiväruokaa se näytti vielä huomattavasti paremmalta, tai ainakin värikkäämmältä! Ollaan tänään menossa vielä mun äidin luokse kanasalaatille, eli jääkaapissa on käytännössä enää iltapala / aamupala tarpeet. Huomenna taas mennään isosti kauppaan. Mutta täältä pesee kuvia!

Pestoa lämppäreihin, 2 sinappituubia, purkkiherneitä (joulusta jäänyt), 2 kananmunapakettia, tomaattisose ja hampparimajoneesi, Ikeasta hamstrattu vaniljakastike hätävarana jos vieraita tulee yllätyksenä, avattu pilttipurkki ja joululta jäänyt avaamaton omenakanelimarmeladihillojuttu joulutorttuihin.

Kanapaketti, Eetun hodari, pilttipurkki ja hamstrattua kermaa. Nappaan joka kauppareissulla pari purkkia kermaa, koska sitä ei ikinä löydy kaapista sillon kuin pitäisi. Lisäksi sielä on kookosmaitopurkki, kun sitä tulee usein heitettyä moniin ruokiin.

Maitoa, voita, raejuustoa, jugurtti ja vanukaspaketti, joista toisen Eevi söi eilen. Ajattelin illalla herkutella ton itse!

Voileipätarvikkeet, toinen voi, juusto, tomaatteja ja avattu luumusose. Tota luumusosetta meillä menee ihan tolkuttomat määrät koska lappaan sitä kummallekkin lapselle purkin päivässä että vatsa toimii.

Mustaleimajuustoraaste ( tää on paras kaikkiin pastoihin ja pastakastikkeisiin ! ) ja hillopurkki. Me ei koskaan käytetä mihinkään hilloa, mutta mun äiti toi ton joskus tullessaan kun tehtiin lettuja. Ilmeisesti hänkin tiesi että täällä ei ole hilloa tarjolla 😀

Eilen väsätty makaronilaatikon loppu. Alahyllyllä tuoretta chilia, puolikas paprika ja sipulia. Mun mielestä sipulia ei todellakaan kuulu säilyttää jääkaapissa mutta Eetun mielestä kuuluu. Mitä te sanotte tähän ?!

Sweetchilikastike, muutama salaatinkastike, bbg-kastike, jalopenosoosi ja oliiviöljy.

Pippuriketsuppi, olut, kebabkastike mitä käytettiin joskus kun väsättiin itse pitakebabbeja ja glögiä.

Kermavaahtopurkki mikä on jäänyt lettukesteistä. Rypsiöljy, perus ketsuppi, maito ja sitruunamehu.

 Sain mun parhaalta kaverilta kaakaolusikan, mukin, 4cl minttuviinan ja vaahtokarkkeja joululahjaksi ! Tuo on vaan unohtunut käyttää 😀 Ja kunnon voita, tottakai.

Liha- ja kanaliemikuutioita, ylimääräisiä majoneesipusseja ( päiväys ?? ) ja makaronilaatikosta ylijäänyt raaste.

Näyttää siis siltä että me aikuiset tehdään lämppäreitä iltapalaksi tänään!

Nappaa haasteesta kiinni ja postaa säkin jääkaappipostaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *