Hae
Julia Erica

Mitä 3-vuotias ei halua – ja mitä haluaa

”En mää hajuuuuuu!”:

Mennä ulos. Olla sisällä. Ottaa yöpukua pois. Pestä hampaita. Syödä leipää. Syödä puuroa. Pestä käsiä. Pukea. Työntää rattaita. Istua pulkassa. Istua stigassa. Viedä koiraa. Juoda kaakaota. Kerätä leluja. Syödä lounasta. Käydä kaupassa. Syödä jäätelöä. Laulaa tuiki tuiki tähtöstä. Mennä saunaan tai pestä tukkaa. Myöskään koiran ruokaa ei saa olla lattialla kulhossa. Jalkoja ei saa rasvata ja verhoja ei saa suoristaa.

”Äiti mää hajuun!” :
Mennä ulos. Olla sisällä. Riisua. Syödä leipää. Syödä puuroa. Pestä käsiä. Pukea. Työntää rattaita. Istua pulkassa. Istua stigassa. Istua samaan aikaan pulkassa ja stigassa. Viedä koiraa. Juoda kaakaota. Kerätä lelut. Syödä iltapalaa joka ruoalla (kaikki meni alas kun ruokia kutsuttiin iltapalaksi). Käydä kaupassa. Laulaa Hämähämähäkkiä. Mennä kylpyyn saunaan muttei saunaan. 

Hei ihanan uhmakasta perjantaita kaikille! 

0 kommenttia

  1. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

    Ha-hah kuullostaa tutulta. 🙂

  2. Tiina kirjoitti:

    Ihana postaus😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *