Hae
Julia Erica

3-vuotiaan synttärijuhlat

Osa koristeista saatu bloginäkyvyyttä vastaan : Juhlahumua
3-vuotis synttärit on takana päin ja nyt ehdin tänne blogin puolellekkin päivitellä kuvia. Voi kuinka paljon näitä synttäreitä odotettiinkaan, nämä oli ehkä ensimmäiset synttärit mitä Eevi osasikin  jo odottaa, kun vielä 1-vuotiaana hän ei ymmärtänyt moisista mitään ja viime vuonnakaan hän ei oikein tiennyt mitä odottaa. Ja itseasiassa nyt kun yritän itse muistella noita 2v synttäreitä niin en muista niistä juuri mitään. Taisin olla edellisen yön töissä tai sitten keikuin muuten vaan raskausväsymyksessä täällä. Mulla ei ole edes mitään muistikuvaa oliko meillä viimevuonna mitään koristeita, mutta 1v synttäreillä oli jos jonkinmoista.

Synttäreitä vietettiin tällä kertaa vähän pienellä porukalla kun puolilla kutsutuista oli jo muita sovittuja menoja samaan aikaan. Aluksi olin ehkä vähän huolissani mahtaako Eevi kysellä niiden perään, mutta onneksi hän ei edes huomannut kenenkään puuttuvan. Lisäksi oltiin jo etukäteen vietetty muutamien kanssa synttäreitä ja Eevi oli myös tietoinen että myöhemmin juhlitaan vielä muidenkin kanssa. Oli myös ihan kiva että istuma tilaa riitti kaikille ja lasten leikit sujui hyvin vähän pienemmälläkin porukalla.

Haha, en oo todellakaan mikään leipuriluonne, toisinaan innostun kokeilemaan uusia juttuja tai koristelen ainoastaan itse ( sehän on se paras vaihe!) , siispä tälläkin kertaa ulkoistin suosiolla miltei kaiken. Lisäksi meillä oli jos jonkinmoista häslinkiä ennen synttäreitä, eli ei mulla olisi ollut edes aikaa istua keittiössä noita mokkapaladonitseja kauempaa. Että kiitos vaan anopille avusta ja kakun tekijälle kakusta!

Koristelun suhteen mentiin aika vähällä, oli ilmapalloja, tasselinauha ja serpentiiniä. Lisäksi ostin koristeiden kanssa mätsäävät kerttikset, koska meillä ei riitä astiat kaikille. Kahvit on kyllä kivempi juoda posliinikupista, mutta mehut ja muut menee näppärästi kerttiksistä. Ja varsinkin kun lapset villiintyy niin äkkiä kupit on nurin.

Juhlat sujui kivasti sillä perinteisellä lasten meiningillä, sokerihumala oli käsin kosketeltavissa ja lapsilla oli kivaa siihen asti kun piti lähteä, eli onnistuneet kekkerit oli. Myös synttärisankarin mielestä oli hauskat bileet ja joulupukki toi ihan hirveästi lahjoja. Vaikkei meillä joulupukkia käynytkään, synttäreinä. Hän vaan on päättänyt että lahjat oli joulupukilta.

Sain myös teille alekoodin juhlahumuan verkkokauppaan, sieltä löytyy vaikka mitä foliopalloista muihin juhlakoristeisiin. Sielä on myös mm. erilaisia kirjaintauluja !
Koodilla julia10 saat 10% alennuksen koko verkkokaupan valikoimasta. Alennuksen saat käyttöösi syöttämällä koodin ostoskorissa kuponki -kohtaan. Koodi on voimassa 30.4.2018 asti. 

0 kommenttia

 1. Tanja- Kaunis karuselli kirjoitti:

  Ihanan näköstä!-

 2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos 😊 Juhlien jälkeen ei sitten ollutkaan 😂

 3. Nea / In the little cottage kirjoitti:

  Tosi nättiä ja hyvännäköset tarjoilut,nam! Toi ruusukulta koristeena on niin kaunis, meillekin tulossa 2v-synttäreille sitä ��

 4. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  Kaunista! Ihania kuvia ja herkullisia tarkoiluja. <3 onnea kolmevuotiaalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *