Hae
Julia Erica

Kun kaikki on niin ihanaa

On ihanaa nauttia koko perheen voimin aurinkoisista pakkaspäivistä! Ihan luksusta kun ei tarvi yksin pukea molempia lapsia, ei tarvi pohtia pukemisjärjestystä etukäteen eikä kukaan ehdi pitkästyä ulos lähdettäessä odottamiseen, kun aina jompi kumpi aikuisista voi lähteä toisen kanssa ulos ennen muita. On ihanaa juoda kahvia ulkona kuksasta, kuunnella narskuvaa lunta jalkojen alla samalla kun vääntää silmät sikkuralle kun aurinko paistaa silmiin.

On ihanaa kun on lämpimät tumput ja villasukat niin ei palele. Ihanaa kun voi kumota puolison lumipenkkaan ja antaa lumipesun. Ihanaa kun voi istua stigan kyytiin ja miettiä että tässä me istutaan taaperon kanssa molemmat ensimmäistä kertaa moisen kyydissä. On ihanaa paistaa makkaraa ulkona. Ihanaa kaatuilla hankeen ja kiipeillä lumikasojen päällä. Ihanaa tulla sisälle ja laittaa jalat lämmintä takkaa vasten. Ihanaa tuntea pakkanen poskissa vielä kauan sisälle tulon jälkeen. On niin ihanaa kun on talvi. 

0 kommenttia

 1. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  No niin on ihanaa <3
  Ihana hyvän mielen postaus. Talvi on munkin mielestä varsin upeeta ja ihmeellistä aikaa. Luonto on niin uskomaton, ajattele, ihan pian on kesä ja +20 astetta.

 2. Ulla - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti:

  Ihana postaus, piristävää kaikkien Fb:n valituspäivitysten vastapainoa. Lumessa on kivampi leikkiä kuin vetisessä sohjossa tai kuravellissä. Ihanaa kun talvi on oikea talvi, riittää kun varustautuu oikein ja sillon ei kylmäkään haittaa!

 3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Mun mielestä on paljon parempi keskittyä iloisiin juttuihin.

  Ja niin. Kesästä en tiedä mutta ainakin sen pitäisi tulla pian. 😅

 4. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Joo nyt on ihan parasta myllätä ulkona kun ei kastu, vielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *