Hae
Julia Erica

Kylpyhuoneen sisustus lasten ehdoilla

Kaupallinen yhteistyö: Kiddex


Viimeksi ollaan kurkistettu meidän kylppäriin vuosi sitten, kun se vihdoista viimeinen puolen vuoden tekemisen jälkeen valmistui. Kirjoitin postauksen sillon koko kellarin remontista ennen ja jälkeen, ja sen jälkeen siitä ei ole juurikaan täällä puhuttu. 

Kaikenlaista on vuoden aikana sattunut, lattialämmitys hajosi ja jouduttiin avaamaan kylppäriä uudelleen, kunnes se hajosi taas ja sitten avattiin taas uudelleen. Siispä kellarin käyttö on jäänyt aika vähälle viimeaikoina. Nyt kuitenkin sielläkin ollaan edistytty ja kylpyhuonetta ja saunaa voi taas käyttää normaalisti, loppuja listoja on ripoiteltu paikalleen ja edelleen sieltä uupuu muutamat jutut(mm. lauteiden ja lattian välistä puuttuu ”ritilät”). Kaikesta huolimatta on siis tullut takapakkia ja saatu remonttia etenemään, ja siinä samalla kun remontti on väistynyt tieltä on kylpyhuoneen kolkkous astunut entistä enemmän eteen. 

Innostuessani sisäkukista ja vihreistä verhoista rupesin kaipaamaan kaikkialle tänne kodikkuutta ja yhdessä Kiddexin kanssa hyökättiinkin meidän kylpyhuoneen kimppuun. Kerrottakoon sen verran että mulla yleensä tuppaa jäämään kaikki sisustaminen vähän vaiheeseen kun en jaksa tehdä päätöksiä minkä värinen mikäkin juttu on ja jään aina miettimään olisiko toinen vaihtoehto sittenkin ollut kivempi, mikä tähän mahtaa sopia ja loppuviimein turhautuessani heitän hanskat tiskiin ja siirryn seuraavan huoneen kimppuun. Heitinkin tällä kertaa pallon suoraan Kiddexin väelle ja yhtenä tiistaina meille sitten saapuikin iso lähetys jonka sisällöstä mulla ei ollut sen kummempaa hajua kun että tarvikkeet liittyvät kylpyhuoneeseen ja ovat Luman uusimmasta juuri myyntiin tulleesta mallistosta.

Tämän innoittamana lähdettiinkin Eetun kanssa ostamaan pyyhekoukkuja kellariin ja hetken somistelun ja laittamisen jälkeen saatiin muutakin elämää kylpyhuoneeseen kun muurahaiset. Meille on tärkeää että lapset otetaan huomioon jokaisen huoneen ratkaisuissa ja kylpyhuone on yksi sellainen missä mun mielestä lasten kuuluu ja pitääkin näkyä. Siellä aina leikitään ammeessa, heitetään löylyä kilpaa, vietetään aikaa muuten vaan ja yritetään tehdä hiusten pesusta mukavampaa kuin se onkaan. Meiltä löytyy myös yläkerrasta suihku, eli tarvittaessa tavarat on hyvä saada helposti mukaan jos käytetäänkin yläkerran tiloja. Siispä ostin vielä lisäksi polkypyörän korin kylpyleluille, siinä ne on hyvä myös viruttaa kylvyn jälkeen ja jättää siihen kuivumaan.

Kivasti saatiin siis lasten ehdoilla somistettua koko tila! Molemmilla tytöillä on nyt omat ammeet  (Ei tarvitse enää siitä yhdestä tapella) jotka mahtuu vierekkäin myös meidän saunaan ja ne saa myös kasattua päällekkäin mikäli tarvii tilaa enempi. Iso plussa on myös se että kaikki muovituotteet on valmistettu Eurooppalaisesta laatumuovista joka on mahdollista kierrättää. Näistä ei myöskään irronnut minkäänlaisia hajuja mitä vihaan yleensä muovisissa tuotteissa. Kankaat taas olivat todella pehmoisia ja Öko-Tex-standardisoituja, eli ne ovat turvallinen valinta etenkin lasten herkälle iholle. Lisäksi muovituotteet ja tekstiilit mätsää yhteen ja värejä sekoittamalla saa värikkäämmänkin kokonaisuuden aikaan.

Saatiin myös teille lukijoille arvottavaksi meidän lemppariksi osoittautunut tuote eli kylpytakki. Tällä hetkellä sitä on saatavilla ainoastaan koossa 86/92, mutta niinkuin kuvista näkyy, meillä se menee molemmille tytöille, Aadalle (69cm) se on vielä vähän reilu ja Eeville (95cm) alkaa jäämään pian naftiksi. Kylpytakkia löytyy kuudessa eri kuosissa, joihin pääset kurkkaamaan täältä. Voittaja saa valita suosikkikuosin mukaan kylpytakin.

Arvonta suoritetaan mun instagramissa. Pääset arvontaan tästä linkistä.

Yhteistyössä Kiddex

0 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Oi miksi meidän lämminvesivaraajan on pakko olla eteisessä ;< on muuten hauskan malliset noi ammeet 😀 ja teidän koti vaan on yksinkertaisesti ihana jokaista yksityiskohtaa, myös tuota kylpyhuoneen viherkasvia myöden!

 2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Hahah kiitos <3

  Noi ammeet on ihan luksusta kun ne saa tyhjennettyä pohjasta. 😀

 3. Laura kirjoitti:

  en kestä miten ihana teidän koti on ❤

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Ihanasti sisustettu! �� niin viihtyisä! 🙂 ps. Olisi kiva kuulla miten teillä Eetun kanssa menee, miten pidätte suhdetta yllä, teettekö jotain kaksistaan tai paljon puuhia neljästään? ��

 5. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  ❤️ Ei täällä oikeesti oo aina näin siistiä 😉

 6. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Vastaan tähän postauksen muodossa 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *