Hae
Julia Erica

KKK: Kahvia, koodausta ja kakkavaippoja

Otsikko kertoo taas viimepäivien sisällön, paaaaaaaljon kahvia on tullut juotua, blogia on tullut koodailtua ja siinä sivussa on kakkavaipatkin tullut vaihdettua. Miehen sairaslomasta huolimatta viikonloppua tulee venailtua aina. Jotenkin sillon voi ottaa rennommin, vaikka se ei arjesta mitenkään poikkeakkaan.

Eetu ehdotti mulle aijemmin viikolla että voisin lähteä viikonloppuna tuulettumaan kavereiden kanssa kun edelliset viikot on ollut vähän rankempia kun yleensä. Loistava idea, mutta mun diskopalloilu fiilis on jäänyt johonkin viimevuoteen ja ajatus seuraavan päivän koomailusta ei houkuttanut laisinkaan. Päätin kuitenkin tehdä jotain jännittävää ja buukkasin itseni töihin lauantai-illaksi. Voi jessus kuinka mua jännittikään alkuun, mutta ihan hyvin se ilta sitten meni kuitenkin. Työvuoron jälkeen päädyin kuitenkin miettimään että miten ikinä sitä jaksoi raskaana tehdä tuplasti pidempiä vuoroja ja joka viikonloppu. 😀

No mutta kaikesta huolimatta koomassa se sunnuntai meni kuitenkin, ensinnäkin nukuin puoleen päivään ja heti herättyäni me lähdettiin ajamaan mummolaan. Ja unohdettiin ulkoilutamineet kotiin. Hyvä kun kuitenkin siinä koomassa muistin ottaa edes vaipat mukaan. Ulkoiluvaatteista viis, kyllä mummun kanssa voi edes vähän kelkkailla kun soveltaa. Heittää vaikka mummun säärystimet jalkaan, siskon sukat käteen ja viltin ympärille. Illan päätteeksi lähdettiin köröttelemään kotiin, maha täynnä ja hyvällä mielellä.

Nämä sämpylän syönti kuvat on jo vanhempia, mutta en keksinyt muuta kuvitusta tähän kohtaan. 

Yöllä sitten vielä keksinkin loistavan idean, nimittäin päätin vihdoin tehdä loppuun päätöksen blogin ulkoasusta. Olin aijemmin tallentanut suosikkeihin muutaman ulkoasuvaihtoehdot, ja millonkas muulloin kun keskellä yötä päätin laittaa ranttaliksi ja ruveta muokkaamaan sivuja kuntoon. Huh, johan oli taas rykäisy, vielä on paaaaljon kesken, mutta oon niin innoissani jo uudistuksista. Sama pätee tässäkin kun kotona; Vuosien mustavalkoisuuden jälkeen on saatava ripaus väriä joukkoon !

Sellainen sekava viikonloppu pläjäys tästä sitten taas tuli. Se alkaakin olla jo legendaarinen sanonta täällä, viikonloppu pläjäys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *