Hae
Julia Erica

Uudet ihanat vihreät verhot!

Mun mielessä on pidemmän aikaa pyörinyt jokin muutos sisustukseen, nimittäin musta-valko-harmaus alkaa jo vähän kulunut juttu omaan makuuni ja kaiken sen jälkeen kaipasin isoa väripilkkua kotiin. Ollaan vitsailtu vuosia Eetun kanssa että ” Joo vihreet verhot meille heti”, sillä meistä kumpikaan ei ole väristä juuri koskaan välittänyt. Nyt kuitenkin kävi niin että meidän taloon sen haetun värin toi kuitenkin vihreä. Muutama viikko sitten roudasin kasan viherkasveja kotiin Plantagenista ja huomasin tykkääväni vihreästä niin kovasti, että päähän piston seurauksena ostin meille vihreät verhotkin. Lisäksi tietysti täältä löytyy myös vaaleanpunaista, joka onkin vihreän kanssa ihan mieletön yhdistelmä. Suunnitellessa tätä värimaailmaa turvauduin toki pinterestiin ja innoistuin ehkä vähän liikaakin.

Heh, sunnuntaina mun auto ei käynnistynyt ja vihdoin kun sain apuja käynnistykseen mun oli lähdettävä ajamaan johonkin, joten päätin kurvata äkkiä Ideaparkkiin verhokaupoille. Kuvissa näkyvät verhot löysin googlesta, mutta kun sain selville valmistajan niin niitä ei myyty verkossa ollenkaan. Luulin siis kyseessä olevan joku vanha malli. Olin löytänyt Hemtexiltä vähän erilaiset verhot jotka kävinkin sitten heti ostamassa, mutta jostain syystä päätinkin vielä poiketa H&Mllä ja siellähän noita olikin kasapäin, siis juuri niitä mistä olin alunperin haaveillut. No, ostin sitten sieltäkin verhot ja nyt täällä onkin kasapäin vihreitä verhoja! Vähän jännittävä väri, mutta kuitenkin kovasti palaamassa suosioon.

Mitä mieltä te olette vihreästä sisustuksessa? Meille ei koskaan pitänyt tulla mitään vihreää, mutta toisin kävi.

0 kommenttia

 1. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  oi, noi verhot sopii kyllä hyvin teille! On niin ihanan raikkaat ja keväiset 🙂 Itsekin kävin just viikko sitten Plantagenissa ostamassa pari viherkasvia ja yllättävää kyllä ne on vielä hengissä 😀

 2. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Hei mä oon kans super innostunut tuosta vihreästä ja just tolleen yhdistettynä raikkaasti valkoiseen! Mitähän mies sanoisi, jos hakisin meille samanlaiset 🙂 Oliko siellä tuollaisia tyynynpäällisiä? Sellaisia olen jo pitkään koettanut etsiä 🙂

 3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Hyvä Maria ! <3 😀 Mullakin on kova yritys pitää kukat hengissä, toivotaan että tällä kerralla onnistun edes osan kanssa.

 4. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Oli tyynynpäälisiä ! Mun tekis kanssa mieli mennä ostamaan ne mutta luulen että siihen mies ei enää suostu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *