Hae
Julia Erica

KYSY MUN VALOKUVISTA !

Instagramissa mulle tulee melkein joka päivä kysymyksiä mun kamerasta ja kuvaamisesta, siispä päätinkin järjestää tänne blogiin kysymyspostauksen aiheesta. Instagramin kyselyssä tätä myös kannatettiin, joten tulkaapa heittämään kysymyksiä kommenttiboxiin tai vaikka instagramiin.

Haluatteko ennen ja jälkeen kuvia, muokkausjuttuja, kameran välineistön esittelyä tms?
Sen verran vielä, että oon opetellut kaiken alusta asti itse ( yhden salaman käyttö-kurssin käynyt), joten vastaan kysymyksiin sen mukaan miten itse teen tai mitä varmasti tiedän. En todellakaan ole, enkä luule olevani mikään ammattilainen, mutta yritän joka päivä oppia tästä hommasta jotain uutta 🙂 

0 kommenttia

 1. Milla Ruotsalainen kirjoitti:

  Mua kiinnostaa millä muokkaat kuvia, millä kuvaat ja kauan käytät aikaa kokonaisuudessaan kuviin? Milloin teet kuvien muokkausta eli mistä repäiset ajan tähän? 😀 Ennen ja jälkeen kuvat kiinnostaa.

 2. Klara kirjoitti:

  Sanat kysymykset kun Millalla 😀 ja sit ehdottomasti jotain before/after kuvia ja ois kiva myös nähä erillisessä postauksessa sun ”kehittyminen” 🙂

 3. petra kirjoitti:

  Millä asetuksilla onnistut parhaiten sisällä kun on valosaa / piemää?
  onko sulla jotain kikka kolmosia iltaisin sisällä kuvaamiseen?
  mitkä on sun kolme lemppari taustaa teidän kotona?

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Mitä objektiivia tulee käytettyä eniten? Mitä ja montako omistat? Sit ihan yleisesti jos kertoisit mistä sulla on lähteny tällänen harrastus ja miten etenit/opit siitä parhaiten..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *