Hae
Julia Erica

MITÄ SITÄ SITTEN TEKIS?

Viimeaikoina arki on kyllästyttänyt ihan hirveästi. Tässä on muutama vuosi mennyt yhtä jos toista asiaa odotellessa, muuttoja, remonttia, lapsia, töiden alkua, töiden loppua, isyyslomia, häitä ja matkoja. Viimeiset kuukaudet on mennyt joulua odottaessa ja nyt tuntuu vähän tyhjältä, kun ainut asia mitä odottaa on mies töistä kotiin. 😀 Kaipaan aina arkeen jotain mikä motivoi eteenpäin, että kalenterissa on joku merkintä mitä odottaa. Sovittuja treffejä kaupunkiin, elokuvateatteri käynti, kuvauspäivä pakkasessa tai hiihtoreissu. Isyyslomapäivät on kyllä kirjoitettu ylös, tosin kännykkään, kun niitä päiviä vietellään sitten ensivuonna. Kyllä. Enää vuosi isyyslomaan. 

Oon viimeaikoina löytänyt itseni selaamasta erilaisia lomamatkoja, vaikkei tuo parempi puolisko pystykkään irtautumaan töistä, on mulla on matkakaverikin jo hommattu. Ollaan siis suunniteltu mun äidin kanssa etelän reissua minne napataan tottakai meidän tytöt mukaan. Oon myös selannut junalippuja kohti Helsinkiä ja kysellyt Helsingin pään aikatauluja koska sinne passaisi mennä. Tänään kyselin instagramissa miten Helsingissä sujuu julkinen liikenne ja tuplaratas-combo, mutten ihan vakuuttunut että mahdutaan kulkemaan. Toisaalta kaipaisin sielä Helsingissäkin jotakin tekemistä. Näin keskellä talvea ei ihan voi tehdä samanlaista haahuiluretkeä Helsinkiin kun kesällä, kun kävelin 26 kilometriä Eevi rattaissa vaan ihaillen kesäistä kaupunkia ja tsiigaillen nähtävyyksiä.

Vaikka yleensä oon osannutkin nauttia arjesta ja oon puhunut paljon siitä että arki on sitä mitä siitä itse teemme, niin nyt tökkii kovasti. Voi olla että mun uuden vuoden lupauksella on osuutta tähän, kun lupasin elää vähän enemmän itsellenikin. Toteuttaa haaveita tai tehdä töitä niiden eteen. Oon paljon pohtinut myös sitä mitä elämältä haluan, mitkä asiat niitä rajoittaa ja miten voitaisiin kiertää käytännön ongelmia. Oon miettinyt juttuja mihin en ole tyytyväinen, mitä voisin tehdä enemmän että olisin tyytyväinen. Oon kelannut taas heivaavani negatiivisia asioita pois elämästä tai sellaisia mitkä kuormittaa. Haha, ihan ensimmäisenä voisinkin aloittaa varaamalla toisen kirpparipöydän jo tälle vuodelle. 

Sen lisäksi että värjäsin tukkani viimeyönä vaaleanpunaiseksi, voisin pakata meidän reput ja lähteä koko perheen kanssa viikonlopuksi vaikka mummolaan. Siinä olisi jo askel kohti jotain suuntaa. Ja ehkä tsekkaan muutamat opiskelupaikat, nimittäin voi olla että meikäläinen lähtee opiskelemaan! 

Mikä vie teidän arkea eteenpäin?

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Samassa veneessä ollaan! Tosin ei ole töitä minkä alkua odottaa enkä tiedä mitä töitä edes haluisin tehdä, opiskelu kiinnostaisi mutta mitä ja missä 🤔 iso kysymysmerkki 😅 voimia kovasti, ja loma ei kuulosta lainkaan pahalta! 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *