Hae
Julia Erica

KULTAINEN SÄKKITUOLI

Kaupallinen yhteistyö Jollyroomin kanssa.
Huh. Rikki mennyt tietokoneen laturi, takkuava netti, 5 päivää kestänyt päänsärky, rikkinäinen muistikortti ja sata muuta syytä taas hiljaisuudelle. Josko nyt taas sujuisi.
Tuntuu hassulta että Aada on jo yli seitsemän kuukautta ja että nää minityypit voi leikkiä jo yhdessä välillä. On vähän hassua että molemmat tykkää lukea kirjoja ja että esikoinen ”lukee” satuja pienemmälle. Kertoo muistikuvien perusteella jotain juttuja kirjoista, tai keksii päästään pieniä tarinoita siskon pään menoksi. Joskus nää tappelee jo tai vähintään kiukuttelee toisilleen. Silti niistä on muodostunut sellanen kaksikko, että niitä on jo hankala erottaa toisistaan. Voisin pian kirjoittaa tarkemmin näiden sisarussuhteen syntymisestä ja siitä millaisia siskoja nämä toisilleen on.

Tosiaan, tulin postailemaan meidän uudesta säkkituolista! Alkuviikosta meille saapui piiiitkän odotuksen jälkeen iki-ihana säkkituoli. Eetu on haaveillut säkkituolista varmaan meidän koko suhteen ajan, ja mä taas oon toivonut sellaista kokoikäni. Ei kuitenkaan olla koskaan saatu aikaiseksi hommata sellaista ja sillon tällöin kun sitä ollaan mietitty on säkkituoli jäänyt hankkimatta kun en ole ollut tyytyväinen mihinkään väriin. Liian värikäs, liian musta, liian valkoinen, liian iso, liian pieni. Mikään ei ole varsinaisesti kolahtanut. No mutta nyt kolahti. Jollyroom tarjosi meille yhteistyön merkeissä MYroomin vaihtoehdoista säkkituolia joista tämä oli siistein kun mikään aijemmin katselemani. Ihastuin ensimmäisenä tuohon tekonahkaiseen vähän metalliin taittavaan pintaan, eikä tekokarvaverhoilukaan pahalta näyttänyt. Tytöt tykkää tosi paljon tuosta ja oon löytänyt itseni sekä Eetunkin pötköttelemästä tuolissa. Siis nappi valinta, just meille.

Vähän se vielä hakee paikkaansa, mutta toisaalta en tiedä tarviiko sillä niin vielä ollakkaan paikkaa. Siellä missä sitä tarvitaan. Ehkä tässä olohuoneen läheisyydessä on kuitenkin paras. Eevi toisinaan leikkii säkin olevan liukumäki, kun tekonahkainen pinta luistaa vähän. Ja sitten iltaisin rauhoitutaan pötkötellen tuolissa.

Mulla on taas kauhea vimma päästä vaihtamaan järjestystä. Tekisi mieli heittää kuperkeikkaa kaikkien kalusteiden kanssa. Olkkari on kyllä hyvä nyt, mutta kaikki muut huoneet. Aina saan kivoja ideoita, mutta voimat ei riitä kaikkien kalusteiden siirtoon. Eetullakin on jokin typerä sääntö, ettei auta mua ennenkuin oon viikon pyytänyt, koska jos viikon jälkeen oon samaa mieltä kalusteiden vaihdosta niin luultavasti ne pysyy hetken aloillaan. Luultavasti.

Säkkituoli saatu Jollyroomilta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *