Hae
Julia Erica

LEIKKIHUONE

Yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

Kuumottavaa. Blogitauko on taas venynyt ja näppäimistön avaaminen tuntuu kovin hankalalta. Tiedättehän kun on niin paljon juttuja mistä haluaisi kirjoittaa että ajatukset juoksevat ympäriinsä eikä mistään saa oikein kiinni. Päätinkin aloittaa tän vuoden helpolla ja tehdä pientä postausta meidän leikkihuoneesta, nimittäin sitä on toivottu jokaisella somekanavalla aika-ajoin ja mitään kunnon postausta en ole koskaan siitä tehnyt. 

Kun me muutettiin tänne niin päätettiin heti kättelyssä että olohuoneen kyljessä oleva pitkä mutta kapea huone tulee leikkihuoneeksi. Olohuoneen lelupussukat pursuilivat nyöreistään ja toiveena oli että leikkiviä lapsia voi valvoa kokoajan olohuoneesta. Kyseiseen huoneeseen ei siis ole ovea, niin ainoastaan suuri oviaukko, eli näkyvyys on esteetön ellei oven karmeista roiku hyppykiikku tai voimistelurenkaat.

Ajan saatossa huone on muuttanut näköään, nimittäin alunperin sielä oli vain valkoiset seinät ja iso Marimekon kulkue-taulu, sitten liimasin seinään DC-fixistä leikkaamia mustia palloja, ja sitten lähtikin taulu ja nyt ollaan menty näin jonkin aikaa. Olen pyrkinyt pitämään värit suht hillittyinä, eli huoneen kalusteet on mustia sekä valkoisina, ja lämpöä sinne tuo puun sävyt. Oikeastihan huone on paaaaljon värikkäämpi kun kuvissa, nimittäin suurimman osan ajasta sielä on kaikki värikkäät lelut leväällään ympäri päivän. Mutta iltaisin on kiva kun siivouksen päätteeksi sieläkin on suht hillityn näköistä, etenkin kun huone on suoraan yhteydessä olohuoneeseen. 
Ongelmakohtakin huoneesta löytyy edelleen, nimittäin yksi nurkka odottaa edelleen viimeistelyään. Sielä on siis betonikoroke lattiassa, jonka päälle on tarkoitus rakentaa painoa kestävä kotelo. Siihen on tarkoitus laittaa päälle patja ja paljon tyynyjä. Tällä hetkellä nurkasta löytyy jo korokkeen laidat mutta päällilevyä ei olla edes tilattu. Sielä siis lojuu tällä hetkellä osa leluista.

Tarkoitus olisi karsia lelumäärää puolella, mutta odotan siihen asti että taapero on poissa useamman tunnin kun karsin niitä, nimittäin jos häneltä kysytään niin mistään ei luovuta. Osa leluistahan on vielä yläkerran huoneessa sekä varatossa useampi pahvilaatikko, mutta ne on menossa Anopille takaisin.

Huoneessa on suurin osa kalusteista perinteisesti Ikealaisia, sitten löytyy Suomen voimistelutuotteen puolapuut ja voimistelurenkaat, mm mun mummun tekemä keinutuoli ja nyt uusimpana Jollyroomilta saadut Origami-valaisimet. Niiden on tarkoitus jatkaa matkaa tyttöjen makkariin kun sen aika on, mutta nyt ne ilostuttavat kovasti leikkihuonetta. Etsinnässä on vielä jotkut vähän fiksummat puiset tuolit pöytään tai vaihtoehtoisesti kokonaan erilainen pöytäryhmä. Niin ja tuo kulmassa oleva pötköttelypaikka on hyvin muuttuva, toisinaan patja on puolapuiden alla, joskus olkkarissa istumapaikkana, sitten Aadan päiväunipaikkana ja välillä luetaan kirjoja sielä.

Sellaista tällä kertaa! Tämäkin postaus päättyi niin että rempat on keskeneräisiä 😀 No, toivotaan että vuosi 2018 tuo tullessaan remonttien viimeistelyt!

0 kommenttia

  1. heidisusanna kirjoitti:

    Kaunis huone! 🙂 Pieni leikkihuone on kyllä kiva pitää pinnoiltaan simppelinä, kun värikkäät leikit sitten valtaavat alaa. Meillä on tuollaisessa pienessä leikkihuoneessa tällä hetkellä samanlainen lattia, mutta ihan turhan räikeät seinät. Haikeana katselen näitä kuvia, kun maalipurkkien läsnäolo meillä tuntuu vielä kaukaiselta remppahaaveelta kaiken muun ohessa. http://viivyvierellain.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *