Hae
Julia Erica

JOULULAHJAVINKIT

Käännä puhelin vaakatasoon, sillä postaus ei näy puhelimella jostain syystä oikein!
Jouluaatto on jo tällä viikolla ja täytyy myöntää että vaikka suurin osa lahjoista on jo hommattu, niin muutamat paketit on edelleen hankkimatta. Päätinkin koota teille vinkit joululahjoihin näin muutama päivä ennen joulua, jos joku sielä ruudun takana jahkailee vielä pakettien ostoa. Tässä on koottuna sellaisia juttuja mitä me ollaan toisiltamme toivottu, mistä me tykätään, mistä haaveillaan tai mitkä olisi tarpeellisia/on ollut tarpeellisia. 

Untitled #1

Kengät / Lompakko / Huppari / Pipo / NHL 18 / Villapaita / Kaiutin / Sähköhammasharja / Termospullo

1. Merinovillainen pipo/vaatteet. Paljon ulkolevalle merinovillaiset vaatteet on varmasti hyvä lämmike. / 2. Eetun vaatekaappi ainakin huutaa vaatteita, joten hupparit, hönärit, t-paidat ja muut on ainakin hälle tarpeellisia. / 3. Bluetooth-kaiutin. Meillä on kolme kerrosta ja paljon seiniä, joten huoneesta toiseen kulkeva kaiutin olisi tosi jees! / 4. Sähköhammasharja, keneltä löytyy ? Hammaslääkäri aina muistuttaa mua sähköhammasharjan paremmuudesta mutta koskahan sitä saisi aikaiseksi hommata meillekkin. / 5. Lämmikettä metsästäjälle! / 6. Kengät. Eetulla on kahdet kengät joista toisilla se asteli alttarille ja ne toiset lentää roskiin heti kun se kelpuuttaa uudet tilalle. / 7. Lompakko. / 8. Termospullo. Tuo kuvan pullo imasee sisäänsä sopankin! / 9. Haha, joku peli tottakai!

Untitled #2

Vahtitorni ja rata / Kitara / Nukkekoti / Mekko / Tarrat / Muumitalo / Pilkottavat ruoat / Karttapallo / Sähköhammasharja

1. Tarrat ja tarravihot. Kova juttu just nyt, Eevi ei vaan tuppaa muistamaan että tarroja ei voi kovin siirrellä. / 2. Pilkottavat ruoat. Puinen on pitkäikäinen ja meillä ainakin leikitään näillä usein! / 3. Jostain syystä Eevi on kovasti toivonut karttapalloa. / 4. Nukkekotihylly. Monipuolinen ratkaisu, jos leikit ei innosta voi tuota käyttää hyllynä. / 5. Muumilelut. Ei varmaan selittelyjä. / 6. Ryhmähau-lelut. Sama kuin muumien kanssa. / 7. Soittimet. Ihan sama, kunhan lähtee ääntä! Eevi on innostunut kitaroista kovasti kun pappa soittelee kitaraa. / 8. Vaatteet. Pieneksi vaatteet käy kuitenkin jossain kohtaa. / 9. Sähköhammasharja. 
Untitled #3

Vaippoja / Jump suit / Mini Rodini Alaska baby boot, Black / Ruokailualusta / Palikkalaatikko / Palikat / BRIO Kävelyvaunu, Musta Jollyroom / Purulelu

1. Ruoka-alustat/lautaset imukupilla. Meillä lentää ainakin kaikki ympäriseiniä! / 2. Vaatteet. Voi taivas, meillä alkaa kaikki olla nafteja nyt samaan aikaan. / 3. Kävelykärry. joka vaihtaa tarkoitustaan lasten kasvaessa. / 4.  Töppöset tumput ja pipot. Meillä on aina jonkun pari hukassa, joten näitä tuskin voi olla liikaa. / 5. Palikkalelut. / 6. Purulelut. Ne hampaat perhana vie kutittaa, painaa, sattuu ja kuumottaa. / 7. Näitä tarvii aina! / 8. Kirjainpalikat.

Untitled #4

Pipo / Kuulokkeet / Imuri / Meikkisiveltimet / Lämpöhuopa / Kylpytakki / Aamutossut / Pörrösukat / Pyjama / Kakkuvuoka

1. Kylpytakki. Meillä on aika kylmä täällä kotona joten suihkun jälkeen on ihana hengailla kylpytakissa. / 2. Pörrösukat/villasukat/pörrövaatteet. Mulla on tuollainen paita ja pidän sitä melkein aina! / 3. Langattomat kuulokkeet. Ei tipu puhelin siivotessa taskusta eikä johto kiristä. / 4. Meikkisiveltimet. Usein sitä jättää niiden uusimisen viimetinkaan. / 5. Tupsupipo. / 6. Pyjamat. Mielummin ihan överit. Sellaiset romantiikan tappajat. / 7. Aamutossuilla kellariin. / 8. Lämpöpeitto! Eetun mielestä tää oli ihan turha toive multa viimevuonna, mutta syksyllä hänkin lämmitteli sen alla kun metsästysreissuilta saapui kotiin. / 9. Leivontatarvikkeet. Paljon leipovaa voi muistaa vaikkapa kuivatarvikkeilla! / 10. Vaikka lapset eniten sotkee, niin nää siivoustarvikkeet on useimmiten vanhempien juttu. Pesuaineita, rättejä, imuri tai vaikkapa moppi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *