Hae
Julia Erica

VIIKON POSITIIVISET

Tiistainen kauppareissu päättyi taaperon tähän mennessä pahimpaan kaupparaivariin, mutta mieli piristyi kun saavuttiin vasta pestyyn kotiin jossa leijaili pesuaineen tuoksu. 

Oon saanut kuluneen viikon aikana hommattua ja pakattua suurimman osan lahjoista, eli stressi niiden suhteen alkaa olla takana päin!

Mä oon viimeaikoina miettinyt paljon mun ystäviä ja sitä kuinka kiitollinen niistä oon. 
Ensimmäistä kertaa varmaan muutamaan kuukauteen meillä ei ole ollut mitään sovittua menoa koko viikonloppuna, joten ollaan saatu haahuilla ihan fiilispohjalla kaikkialle. On ollut ihanaa jakaa aamukahvi miehen kanssa (ja pyytää sitä keittämään ne). Taaperon jutut on naurattanut mua ihan tajuttomasti ja Aadakin on oppinut taas uusia taitoja. Lisäksi meillä oli alkuviikosta kiva reissu Tampereella mun äidin kanssa ja tänään mun isä haki Eevin sinne yökylään. Siis yksi toivottavasti paremmin nukuttu yö edessä! 
Olin jo alkusyksystä ostanut Aadalle kirpputorilta syöttötuoliin Baby setin eli sen etukaaren, ja tällä viikolla otettiin se käyttöön kun istuinpehmusteetkin saapui postista.

Ollaan Eetun kanssa nukuttu tällä viikolla yli puolet öistä samassa sängyssä, eli aijemmin päivitelty nukkuma järjestely alkaa ehkä muuttua parempaan ! 
Aadan ensimmäistä nimipäivää vietettiin lauantaina ja me muistettiin se! Eevin kanssa kävi aikoinaan niin että jouluaaton kiireessä unohdettiin koko nimipäivä ja muistettiin se vasta Tapanin päivänä. 
Sain tilattua 200 valokuvaa Ifolorilta ja oon niin innoissani siitä että saan taas hypistellä vanhoja kunnon valokuvia.
Koristeltiin kuusi Eevin kanssa kunnolla tällä viikolla ja tykkään sen pelkistetystä ulkonäöstä. Siinä on ainoastaan roikkuvia koristeita, eli nauhat jäi pois kokonaan. Tehtiin itse perunajauhoista osa koristeista ja ensiviikolla olisi tarkoitus tehdä vielä pipareita sinne roikkumaan.

Blogimotivaatio huipussaan. Mulla on monta luonnosta viimeistelyä vaille valmiina ja lisää tekstiä tulee kokoajan. Kollegat varmaan tietää sen fiiliksen kun motivaatio iskee eikä sitä pysty hillitä millään.
Tutin kelpuuttanut vauva! En ihan kauheasti ole jaksanut panostaa eri tuttien kokeiluun vaan ehkä luovutin liian helpolla, mutta nyt ainakin meillä on yksi tutti joka kelvannut muutamasti.

Sain mun parhaalta äitikaveri-isiltä imukuppilautasia Aadalle ja oon positiviisesti yllättynyt siitä miten hyvin ne pysyy pöydässä kiinni.

Taapero on oppinut piirtämään tosi hyvin, tuossa kuvassa on kuulemma muumilaakson mörkö! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *