Hae
Julia Erica

PIENI KURKISTUS LASTENHUONEESEEN

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Kyselin instagramissa muutama viikko sitten että kiinnostaako teitä postaus lastenhuoneesta ja muutamaa herrasmiestä lukuunottamatta vastattiin kyllä. Sellaista kunnon postausta en vieläkään saa tehtyä, nimittäin lattiasta puuttuu edelleen kynnys (Eeetuuuuuuu..), seinistä muutamat listat sekä laatat tulipesän edestä. Oonkin viimeaikoina nalkuttanut normaalia enemmän lastenhuoneen kunnosta, nimittäin se on noita muutamaa juttua vaille valmis. Mä oon jo muutamasti löytänyt itseni sahailemasta niitä metallisia kynnyksiä tuloksetta ja kerran jopa rupesin listoittamaan sielä mutta sekään ei lähtenyt niin hyvin vauhtiin kun olin kuvitellut. Lisäksi revin ne vanhat laatat pois ja nyt olen odotellut pitkän tovin uusia, mutta niitä ei ole vieläkään ilmestynyt. Ajattelin siis tällä viikolla käydä ostamassa laatat ja kaivaa jonkun tasoitteen kellarin kaapista ja ihan omin lupineni tasata lattian, ja ehkä jopa yrittää laatoittaa. 😀 No, ollaan me kuitenkin saatu aikaiseksi hioa ja maalata lattia, tapetoida seinät, maalata paneelit, maalata muutama seinä, paneloida ja vahata yksi seinä, listoittaa lattiat ja osa seinistä. 

No mutta suurimman osan huoneesta sain teille kuitenkin kuvattua, kuvaamatta jäi siis yksi seinä jossa on tosiaan vanha Porin Matti ja sielä nurkassa on pieni piirrustus pöytä lapsille. Alkuun huone näytti tosi valjulle ja kylmälle, mutta nyt ollaan kannettu sinne alakerrasta leluja ja muuta roinaa niin se alkaa näyttämään paljon kodikkaammalle. Tarkoituksena olisi siis hommata sinne vielä vanhan sängyn tilalle pieni kerrossänky tytöille, että he sitten joskus nukkuisivat sielä yhdessä. Ja tuo mun vanha vaaterekki saa lähteä heti kun keksin jostain jonkun pienemmän vaihtoehdon.

Saatiin myös Jollyroomilta huoneeseen Alice & Foxin leikkikeittiö ja siihen mukaan vielä leivontasetti, mitkä sitten teki huoneesta aijempaan leikkisämmän. Eniten Eevi innostuikin tuosta leivontasetistä ja siinä mukana tulleista kananmunista, sillä ollaan viimeaikoina useampaan otteeseen pohdittu mistä taiotaan leikki kananmunia lapsille. Jos oon leiponut jotain niin Eevi on käynyt kananmunakennolta nappaamassa muutamat munat ja ne on sitten löytynyt särkyneenä jostain leikkien keskeltä.

Lisäksi uunista löytyy paljon enemmän nappeja ja hylly/pöytätilaa, kun meidän vanhasta Ikean keittiöstä. Ja lasten patalaput!

Ollaan viimeaikoina tarkoituksellisesti vietetty enemmän aikaa tuolla huoneessa, että Eevi tottuisi siihen pikku hiljaa ja uskaltaisi nukkua sielä yksin tulevaisuudessa. Sehän on siis ihan meidän huoneen vieressä, mutta ovet on käytännössä ihan päinvastaisissa päissä, eli jos Eevi herää yöllä niin matka meidän vanhempien makuuhuoneeseen on aika pitkä. 

Sellainen huone siis! Katsotaan kun saadaan huone valmiiksi että löydänkö kuvia ennen remonttia, nimittäin huone on kyllä kokenut järisyttävän muodonmuutoksen, ja tulee vielä kalusteiden osalta muuttumaan kun se on ajankohtaista.

Huomasin nyt että jälkiruokasetti on loppuunmyyty, enkä yhtään ihmettele sillä se oli tosi mieluinen! Kannattaa kuitenkin käydä tsekkaamassa Alice & Foxin keittiötarvikkeet, sillä sielä oli muitakin puisia keittiötarvikkeita ja ruokia. 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Jollyroomin kanssa. 

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Ihana toi pikku ikkuna! Teil on kadehdittavan ihana koti 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *