Hae
Julia Erica

JOULUKORTTIKUVIA

Haha, mä olin ajatellut vaikka mitä visioita noiden pirpanoiden joulukorttikuvaukseen mutta todellisuussa sitten päädyttiinkin hyvin yksinkertaisiin ja arkisiin kuviin. Kummastakin tytöstä sain ihan hyvät yksilökuvat, jotka näkyykin edellisessä postauksessa. Mutta niin, sitten ne yhteiskuvat ei ollutkaan niin helppoja. Eevi viihtyi paikallaan noin kaksi minuuttia ja sen aikaa yritin säätää valoja, kameraa ja Aadaa Eevin syliin. Sitten Eeville riitti ja hän lähti kävelemään pois. Ja tämä tapahtui kolmena eri päivänä. Tänään sitten vihdosta viimein sain napattua muutaman kuvan noista yhdessä. Huh, nyt se ohi ja pääsen tilaamaan kasan kuvia lahjaksi ja omiin albumeihin.
Tuli mieleen tuossa kuvia muokatessa että kirjoitin melkein kaksi vuotta sitten postauksen joka sisälsi valokuvaus vinkkejä kotioloissa. Käytän edelleen samoja kikkoja Aadan kuvaamiseen, mutta Eevi ei enää oikein mahdu niihin olosuhteisiin. Samalla kaavalla siis kuvasin nämä Aadan kuvat jotka otin kun hän oli 9 päivää vanha, ja nyt alkuviikosta kun kuvasin ystäväni lasta. Tosin sillon meillä ei ollut riittävästi luonnonvaloa käytettävissä, joka vaikuttaa todella paljon kuviin.

Mutta siis, mitään vinkkejä mulla ei ole kahden lapsen kuvaukseen. Paitsi aika. Jos heinäkuussa alottaa ottaan joulukorttikuvia niin voi olla että joulukuuhun mennessä on muutama melkein onnistunut otos käytettävissä. 😀 Jos siis haluaa että molempien kasvot näkyy, kukaan ei kaiva nenää, riisu vaatteita tai itke. 

Nyt hyökkäänkin takaisin lightroomin kimppuun ja muovaan kuvia tilauskuntoon ja tilaan koko vuoden kuvat ja lahjat Ifolorilta. Mahtavaa joulukuun alkua kaikille!

0 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Onko eevillä jo lähtenyt hammas!? Apua, justhan meidän samanikäiselle tytölle vasta tuli hampaat, nytkö ne jo pian lähtee?

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Joo Eeviltä puuttuu toinen etuhammas mikä lähti tapaturman seurauksena viime talvena. Siis ei hätää, ei niiden vielä kuulu tippua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *