Hae
Julia Erica

MARRASKUU KUVINA

Mulla oli eilen illalla 39,7 kuumetta ja edelleen olo on tosi kipeä. Mitään kauheen täsmällistä selostusta hiljaisesta marraskuusta ei ole siis tiedossa, mutta koska kuvia on kuitenkin kertynyt viimeisen kuukauden ajalta huimasti niin päätinkin läntätä niistä osan tänne. Nyt hipsin takaisin peiton alle koomailemaan ja toivomaan että Eetun työpäivä ei ole kauhean pitkä, sillä just nyt tuntuu siltä että mun on saatava peitto korviin ja unta vähän lisää. 

Alkukuusta käytiin Nean luona tenavien Halloween pirskeissä. Oltiin sielä Eevin kanssa ihan kahdestaan kun Eetu jäi Aadan kanssa kotiin. Se olikin ensimmäinen kerta kun päästiin Eevin kanssa kaksin käymään jossakin, jos yhtä kirpparipöydän täyttöä ei lasketa. Oli siistiä nähdä näitä kavereita pitkästä aikaa !

Aada on kasvanut ihan hurjasti taas viimeisen kuukauden aikana! Tyyppi on lähtenyt ryömimään omalla tyylillään ja hampaitakin on tehty niin että koko perhe on saanut valvoa. Aloitettiin varovasti soseet muutama viikko sitten ja jatkuva kaaressa puklaaminen on sen myötä vähentynyt ja niinkuin siihen liittyvä itkukin. Aada on aina ollut tyytyväinen sylivauva, mutta maassa ja muissa välineissä hän ei ole viihtynyt kauheasti juurikin noiden yllämainittujen syiden takia. 

Järjestettiin isänpäivä brunssi ja tehtiin ihan älytön määrä kaikkea herkkuruokaa! Täytettyjä canneloneja, kokonainen broileri, kermaperunat, Martinelli makkaraa, salaattia, leivottiin Eevin kanssa erilaisia leipiä, pipareita ja juustokakku. Ja askarreltiin ”monsteri”-kortit, tottakai!

Reenailtiin muutamaan otteeseen joulukorttikuvia mutta nuorempi tonttu nukahti kesken kuvauksen ja vanhempi ei malttanut olla hetkeäkään paikallaan! Pian pitäisi ne jo tilatakkin, taitaa tulla kiire!

Fiilisteltiin joulujuttuja ja leivottiin joulutorttuja. Lisäksi haettiin sisälle kuusenoksia joita käytettiin niin kuvauksessa kuin sisustuksesta. Eevi on kovin innostunut kaikesta leipomisesta ja ollaankin leivottu 10 kertaa marraskuussa.

Nökötettiin sisällä jonkin aikaa lasten sairastellessa vuoron perään ja heti kun lapset näytti terveen merkkejä niin lähdettiin karkuun kaatuvia seiniä. Mäkin oikein jaksoin ottaa järkkärin mukaan meidän haahuilureissulle kun olin siitä niin innoissani.

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Toivottavasti saatte olla loppuvuoden terveinä 😘 ihania kuvia 😍 noi monsterisilmät on ihan hitti myös meillä ja niitä löytyy vähän joka paikasta 😂 niin kun vaikka reidestä kun herää lastenhuoneesta 🙄😅 toivottavasti nähään pikkujouluissa 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *