Hae
Julia Erica

TÄNÄÄN

Oho. Marraskuu on miltei ohi kun katkaisen blogihiljaisuuden. Uuden alku on aina maanantai, uusi kuukausi tai vuosi. Jotenkin tuntui helpommalta siis avata näppäimistö tänään koska tällä viikolla vaihtuu joulukuu. Näppäimistön avaus (tai varsinaisesti käyttö) kyllä oli muutenkin helpompaa kuin viimeisen puolen vuoden aikana, koska mulla on vihdoinkin uusi läppäri!

En muista oonko täällä blogin puolella tuskaillut vanhan tietokoneen riittämättömyydestä siihen tarkoitukseen mihin sitä käytän. Se ei ihan täysillä jaksanut siis pyörittää lightroomia ja lisäksi siinä oli tosi huono näyttö valokuvien muokkaukseen. Kun siis muokkasin jonkun kuvan niin en tiennyt miltä se näyttää käytännössä ennen sitä että olin lähettänyt kuvan puhelimeeni. Lisäksi siitä puuttui muutama näppäin, mm välilyönti ja pari kirjainta. Kirjoittaminen oli siis aika tuskallista välillä.

Alkuviikko lähti liikkeelle mun kaverin vauvan kuvaamisella, hän sopivasti tarvi kuvia vasta syntyneestä lapsestaan ja mä halusin reenata vähän erilaista kuvaustilannetta. Omia lapsiahan tulee kuvattua päivittäin mutta muiden lasten kuvaus on mulle tosi vieras juttu. Haluaisinkin harjoitella sitä useammin mutta aika ei aina tunnu ihan riittävän. Lisäksi vielä nyt on niin pimeää että päivän kirkkaimpanakaan hetkenä ei meinaa saada sisällä asunnossa kunnollisia kuvia, ja iltapäivällä on jo liian myöhäistä aloittaa. Mutta hyviä kuvia saatiin ainakin olosuhteisiin nähden, pimeä päivä, mun kaksi hulivili lasta avustamassa ja tosi pirteä pari viikkoinen vauva ! 

Heräsin muuten eilen aamulla kurkku kipeänä ja näyttää siltä että flunssa on nyt tulossa kovaa kyytiä ainakin mulle. Olo on tosi jäätävä eikä tilannetta helpota se ettei meillä ole särkylääkkeitä ja että koko päivä pitäisi taas olla menossa joka suuntaan. Toivottavasti sitten illalla ehdin huilaamaan.

Me jatkan vielä hetken koomailua kahvikupposen kanssa ennen kun lähdetään liikenteeseen. Ihanaa viikkoa kaikille!

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Paranemisia 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *