Hae
Julia Erica

NETFLIXIN PARHAAT SARJAT

Mun mielestä hyvä sarja on sellainen mitä voi katsoa vähän sivusilmälläkin. Siis sillain, että keskittymisen ei tarvitse koko ajan sata prosenttisesti ohjelmassa. Ja osittain senkin takia jämähdän usein katsomaan samoja sarjoja aina uudestaan ja uudestaan, koska tiedän osittain mitä on tapahtumassa jo ennestään ja joka kerta huomaan jotain mikä edelliskerralla jäi huomaamatta. 
Päätin esitellä teille omat ”kesto”suosikkini mitä päädyn katsomaan usein uudestaan ja uudestaan. Osa ellei kaikki ole teillekkin tuttuja jo. 
Jane The Virgin (3 kautta)

Sarja alkaa sillä kun neitsyt Jane keinohedelmöitetään vahingossa. Tämä on ihan hulvaton komediasarja johon jäin koukkuun miltei heti. Itseasiassa katsoin tätä toista kertaa sinä yönä kun mun synnytys käynnistyi ja mua harmitti rampata vessassa kokoajan kun olin tähän niin koukussa. 😀

Orphan Black (5 kautta)

Sarah näkee täsmälleen itsensä näköisen naisen tekevän itsemurhan juna-asemalla. Ja siitä se seikkailu lähtee liikkeelle. Ensimmäinen jakso on ihan älyttömän koukuttava ja mulle itselle tuli kauhee hinku ahmia lisää tietoa tästä sarjasta. Pakotin mun muutaman kaverin katsomaan ton ensimmäisen jakson ja hekin jäi samantien koukkuun! Koko sarjan kaikki kaudet löytyy Netflixistä.

Sons of Anarchy (7 kautta)

Sarja kertoo rikollisesta moottopyöräkerhosta. Tämä on ainut sarja mitä katsotaan Eetun kanssa yhdessä. Mä en pitänyt tästä ollenkaan alkuun mutta kun Eetu katsoi tätä joskus niin päädyin sivusilmällä seuraamaan ja loppuviimein rupesin salaa katsomaan tätä. En siis halunnut myöntää Eetulle että tykästyinkin tähän koska en koskaaan suostunut katsomaan tätä.

Joskus 2014 tätä ei löytynyt vielä kokonaan Netflixistä, niin ajettiin jopa ympäri Pirkanmaata etsimässä DVD-boxeja seuraavista kausista. 😀 Ollaan katsottu tää sarja läpi ehkä 14 kertaa. 
(Vaikka rikollisuus ei kiinnostaisi niin välillä paidaton Charlie Hunnam kiinnostaa. Lupaan.)
Gossip Girl (6 kautta)
Tarviiko tätä edes selittää! Mun teiniaikojen suosikkisarja. Vaikka oonkin löytänyt oman elämäni Chuck Bassin niin uppoudun tähän sarjaan aina uudestaan ja uudestaan, varsinkin silloin kun kaipaan henkistä erkanoitumista lapsiperhe-elämästä. 
Pretty Little Liars (7 kautta)
Just kun olin kirjoittamassa tästä ja tarkistin montako kautta tätä on, huomasin että viimeinen kausi on tullut  Netflixiin! Siis tätä on nyt täydet kaudet sielä.
Mulla tulee tästä vähän sellaiset Gossip Girl-vibat mutta tää on paljon jännitävämpi ”teini”-sarja, jossa porukka saa pelottavia viestejä/tekoja mystiseltä A:lta. Ja niinkuin kausien lukumäärä kertoo, tämä on koukuttava. Ja jännittävä! En välillä uskalla katsoa tätä jos Eetu ei ole kotona 😀
+ The OC tottakai!

Oon myös aloittanut Orange is the new blackin, Suitsin, Breaking Badin Gilmore Girlsin ja Jessica Jonesin, mutta en jotenkin saanut niistä kiinni. Orange is the new blackiä katsoin ensimmäiset kaudet, mutta sitten jotenkin se lässähti enkä ole jaksanut enää edes yrittää 😀

Mitä te sielä ruudun toisella puolella katsotte? Tai suosittelisitte. Mulla on nyt taas Jane The Virgin kesken koska aloitin sen alusta kun kolmos kausi tuli, ja sen jälkeen katson Pretty little liarsin viimeisen kauden, mutta sitten mulla ei ole mitään.

Kiinnostaisiko samanlainen postaus elokuvista? Niitä onkin enemmän kun sarjoja. 0 kommenttia

 1. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Paljon hyviä ehdokkaita listattuna katsottavaksi! Stranger thingistä pitäis alottaa kattoon uutta kautta ihan just, se oli jännittävä 🙂 Rick & Morty uppoo kans yms. aivot narikkaan kama 😀

 2. Mama Lina kirjoitti:

  Tuo Orhan Black on ihan huikea ja niin koukuttava! :3

  Juuri katsottiin tuo Stranger Things ja sitä suosittelen katsomaan, sitä löytyy 2 kautta 🙂

 3. petra kirjoitti:

  Drop dead diva oli hyvä! 😍 ja how I met your mother testaapa ne 😊 orphan black meillä on kesken 🙈 muuten tiiän kaikki nimeltä, mut en ite oo kattonu noista muita. Sons of anarchystä nähny joitain pätkiä ja totesin et liian pelottava 😅 Gilmore girls piti kattoa kun en ollu sitäkään koskaan nähny, tykkäsin siitä alkuperäsestä mut se 4 jaksoinen jatko osa oli jotenki plääh ainakin se loppu. Loppui kesken 😂

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Löytyipä kiva blogi, jään seuraamaan 🙂

 5. Hanna / Yli pyykkivuorten kirjoitti:

  Mä katson ihan hirveän vähän mitään. Silloin kun olisi aikaa, en edes keksi, mitä voisin katsoa. Kiitos näistä suosituksista, näitä täytyy testata!

 6. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Voisinkin tutustua noihin! 🙂 Aivot narikkaan kama on parasta!

 7. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Hei tota How i met yout mother oon kuullut ennenkin kehuttavan ! Täytyy tutustua siihen. 🙂 Onhan se SOA vähän synkkä kyllä, mutta ihana sinä, pelottava! <3 😀

 8. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Se eka 10 minuuttia on jo niin koukuttavaa että ihme on jos ei halua katsoa enempää! 😀

 9. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  En mäkään kauheasti ehdi tai jaksa katsoa, siksi varmaan turvaudun näihin samoihin että oon aina kärryillä 😀

 10. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiva jos tykkäät, tervetuloa seuraamaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *