Hae
Julia Erica

KLO 21:50 – 09:45

21:50
Molemmat lapset ja Eetu nukkuvat. Kirjoitan blogipostausta ja muokkaan kuvia.

22:15
Aada herää. Syötän ja vaihdan vaipan.

22:30 
Aada nukahtaa. Jatkan hommia tietokoneella.

22:45
Aada herää. Yritän nukuttaa häntä uudestaan. Vaihdan taas vaipan, koitan syöttää ja kanniskella mutta hän ei suostu nukahtamaan.

23:30 
Aada nukahtaa. Jatkan töitä tietokoneella.

00:00
Aada herää taas.

00:20 
Aada nukahtaa. Laitan pyykit kuivumaan. Etsin Aadalle särkylääkettä mitä annan seuraavalla heräämisellä. Hampaan puhkeaminen tekee kipeää ja uudet taidotkin valvottaa. Jatkan tietokoneella istumista.

01:10
”Äiti, mää unohdin katsoa kelloa!” huutaa Eevi. Silittelen päätä ja rauhoittelen taaperon uneen.

01:20
Eevi nukahtaa. Etsin itselleni särkylääkettä ja tuskailen sitä että ajatus katkeaa jatkuvasti kun aloitan kirjoittamaan.

01:40
Eevi herää ja itkee. En ehdi kävellä makuuhuoneeseen kun itku on jo loppunut. Kurkatessani oven raosta huomaan Eevin nukahtaneen uusiksi.

01:42 
Kaikki nukkuu. Jatkan kirjoittamista.

02:30
Aada herää. Syötän ja silitän takaisin uneen.

02:45 
Aada on nukahtanut. Luovutan blogin suhteen ja laitan läppärin kiinni. Laitan toiset pyykin kuivumaan ja lataan kahvinkeittimen.

03:15
Sammutan valot ja menen sänkyyn. Oikoluen postausta ja korjailen kirjoitusvirheitä.

07:15
Aada herää. Syötän ja vaihdan vaipan ja mietin nousenko keittämään kahvia kun olo on niin pirteä. Aada kuitenkin nukahtaa uudelleen joten mäkin jatkan unia.

09:45 
Eevi herää ja herättää mut ja Aadan. Napautan kahvinkeittimen päälle ja mietin miten nyt väsyttää niin paljon kun seitsemältä olin ihan pirteä.

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    No et se siekään paljoa nukkunu.. Mie neuloin tota lapasta vielä kymmentä vailla seitsemän, sehän lähti kun vauhtiin pääsi 😅 en valvo enää ikinä 🙈😂 mut sama tunne, hetken jopa mietin pitäiskö siivota ennen kun lapset herää mut päätin nukkua ja torkuttelin sitten lähemmän yhteentoista, mitä nyt kävin antamassa ruokaa ja pesemässä kakkaa välissä 🙄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *