Hae
Julia Erica

FAKTOJA MINUSTA

Meidän talosta löytyy 10 hiusharjaa, mutta harjaan hiukseni keskimäärin ehkä kerran kuukaudessa.

Kasvoissani on 18 luomea.

Jos pääsen yksin suihkuun, laitan Spotifystä soittolistan päälle ja tanssin suihkun alla.

Meikkaan yleensä kerran viikossa ja pesen meikit pois vasta kun pesen hiukseni. Eli sama meikki saattaa olla kasvoissani 3-4 päivää. Oon yrittänyt ryhdistäytyä tän suhteen 10 vuotta mutta ryhtiliikettä ei ole tapahtunut.

Kärsin atooppisesta ihottumasta ympäri vartaloa. Rasvaan ainoastaan kasvoni päivittäin, vartalon ehkä 4 kertaa vuodessa. En voi sietää sitä miltä rasva tuntuu iholla.

Ostin ensimmäisen kamerani 12- vuotiaana Anttilasta. Säästin viikkorahoja ja joululahjarahoja ties kuinka kauan ja muistan sen fiiliksen vieläkin kun pääsin ostamaan digikameraa.

5-luokalla piti kirjoittaa esitelmä jostain lempijutusta vapaa-ajalla. Mun esitelmä kertoi Apulannan rumpalista, Sipe Santapukista.

Olen saanut diagnoosin Paniikkihäiriöstä. En ole kuitenkaan saanut paniikkikohtauksia vuosiin.

Olen ollut äiti 2v 8kk. Olen imettänyt siitä ajasta 2v 2kk.

Vaihdan järjestystä kerran kuussa. Keittiöt ja makkarit saa useimmiten uuden ilmeen.

En ole koskaan menettänyt ketään todella läheistä ihmistä. Nykyään oon ruvennut pelkäämään läheisten kuolemaa ja toisinaan käyn liian vainoharhaiseksi asian suhteen.

En ollut lapsena allerginen millekkään mutta 17-vuotiaana mun iho rupesi oireilemaan voimakkaasti. Vehnä, cayannepippuri, siitepölyt ja heinät sai mun ihon veriselle ihottumalle. Nykyään oireilen ainoastaan heinistä ja siitepölystä.

Järkytyn kun katson puhelimeni asetuksista kuinka paljon olen ollut puhelimella päivän aikana. Suurimman osan oon öisin kun lapset nukkuu tai jos heräilen yöllä imettämään Aadaa, mutta silti.
(Iphone: Asetukset – Akku . Alas latautuu näkymä käytetyistä sovelluksista, kelloa painamalla näkee ajan.)

Omistin 16-vuotiaana 40 hupparia. Mun isä asetti kiellon niiden ostamiseen mutta joskus salakuljetin uusia huppareita silti kotiin. Valehtelin myös että olen lainannut huppareita kavereilta. (Mainittakoon että tienasin silloin omat rahani.)

Luultavasti vaikka saisin suuren summan rahaa en ostaisi autoa.

Olen introvertti.

Pussasin Eetua ensimmäistä kertaa 9 vuotta sitten Lempäälän kuokkalan nesteellä. Siitä 5 vuoden päästä vasta ruvettiin seurustelemaan.

Ostan 80% omista ja lastenvaatteista kirpputorilta.

Kun ruvettiin viettää Eetun kanssa aikaa enemmän yhdessä, mulla oli aina mustat Nokian kumpparit jalassa.

0 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Tuo oli hyvä vinkki tuo paljon menee aikaa puhelimella päivässä. �� Keskimääräinen aika mulla viimeisen viikon aikana oli n 3h päivässä puhelimella. Olis hauska kuulla miten muilla?:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *