Hae
Julia Erica

SYKSYSTÄ JA ULKOVAATTEISTA

Yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

Huhhuh, takana on melkoiset pari viikkoa. Tai oikeastaan koko syyskuu meni kauttaaltaan ihan ohi meidän perheeltä. Eevi on ollut kahdesti flunssassa, Aada kerran, minä kerran ja Eetu kerran. Rokotteet nostivat Aadalle toisen kuumeen ja maha meni taas uudelleen ihan sekaisin rotarokotteesta. Lisäksi Eetu on ollut normaalia enemmän pois, on ollut reissutöitä, kauan odotettu metsästysreissu ja jos jonkinmoista härdelliä. Tuntuu ihanalta aloittaa lokakuu niin ettei kalenterissa ole mitään merkintöjä neuvolaa lukuunottamatta. Siitä puheenollen, sain torstaina puhelun neuvolasta, nimittäin olin unohtanut kokonaan meidän ajan sinne. Edellisiltana vielä mietin että missähän neuvolakortti on, että varmistan ajan, mutta muistin sen olleen Eetun autossa joten annoin asian olla. Eihän me sitten enää paikalle päästy, kun rattaat olivat mulle hankalassa paikassa, auto miltei 200 kilometrin päässä ja lapset yöpuvut päällä kotona. Ensiviikolla uudestaan ! Pakko tähän unohduksen loppuun kertoa, että sain eilen ensimmäistä kertaa Aadan syntymän jälkeen nukkua niin pitkään kun unta riitti, joten heräsin  klo 14:00. Siis nukuin 12 tunnin yöunet. Toki heräsin lasten kanssa yöllä muistaakseni viidesti, mutta kuitenkin. I H A N   L U K S U S T A!

Syksykin tekee tuloaan taas kovaa kyytiä ja tuntuu että mä oon ollut taas niin myöhässä välikausivaatteiden kanssa. Viimeviikolla huomasin keväthaalarin olevan nafti ja lenkkareilla ei kuralätäkössä paljon hypitä. Aadan suhteen ei sinällään ollut mitään hätää, kun hän viihtyy ulkoillessa lähinnä rattaissa, kun taas Eevin ulkovaatteilta toivon sään- ja kulutuksen kestoa. Voisin purkaa enemmänkin välikausivaatehankintoja tänne mahdollisesti ensiviikolla, nimittäin haluaisin esitellä teille muutaman ostoksen mihin oon ollut todella tyytyväinen. 

Pohtiessani syksyn ulkoiluvaatteita sain Jollyroomilta yhteydenoton koskien näitä Petite Chérie uutuuksia, enkä voinut kieltäytyä näistä vaatteista, nimittäin sadeasu ja fleecehaalari pääsi samantien käyttöön ja toppahaalariin Aada hyppää sitten pakkasten tultua. Otinkin sen vähän reilummassa koossa, nimittäin talvi tuppaa yleensä tulemaan vasta joulukuussa jos silloinkaan ja vielä viime huhtikuussa meidän pihassa oli 20 senttiä lunta. Mitoitukseltaan vaatteet kyllä vastasi kokoaan, otin Eeville 100 cm sadeasun joka on vielä vähän reilu n. 94 senttiselle pikkutyypille, ja Aadalle taas otin 68cm fleecehaalarin ja 74cm toppahaalarin. Suosittelen muutenkin käydä tutustumassa Jollyroomin Petite Chérien valikoimaan, sillä siellä on tosi paljon käytännöllisiä ja kauniita lastentarvikkeita suhteellisen huokeaan hintaan. Itse olen ihastellut lämpöpusseja jo muutaman vuoden mutta meille tuskin kuitenkaan enää sellaiset kotiutuu ainakaan sisarusrattaisiin, nimittäin haluan tytöille samanlaiset pussit, eikä Eevi enää taida mahtua kyseisen merkin pusseihin. Siispä vinkkejä isoista lämpöpusseista otetaan vastaan! 

Siispä sellasia höpinöitä jo etukäteen vaatteista. Meidän piha odottaa edelleen siivoamista, isoimmat kesätavarat me jo vietiin varastoon, mutta edelleen hommia olisi tiedossa ja tietysti haravointia. Viimesyksynä meidän pihatyöt jäi aika pahastikkin kesken, nimittäin Eetu rakensi meidän kellaria kovaa kyytiä valmiiksi ja mä kärsin siitä järkyttävästä raskausväsymyksestä ja oksentamisesta, niin pihatyöt sitten siirtyikin kevääseen. Jos sitä ottaisi vaikka tavoitteeksi haravoida yhden puunalusen päivässä, niin mitään järkyttäviä haravointi talkoita ei tällä kertaa tarvita. Ja jos Eetukin pian innostuisi rakentamaan terassin loppuun ennen talvea, niin saataisiin sekin ensikesänä pintakäsitellä. Ja kukaan ei ehkä talvella liukastuisi niin että tippuu alas sieltä.

Siispä hyvää ensimmäistä päivää lokakuussa! Ps. 61 päivää enää joulukuuhun!

Postauksessa näkyvät ulkoilupuvut on saatu yhteistyönä Jollyroomilta.

0 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Moikka! Mistä tuo Eevin hurmaava, kypärälakki on hankittu? 🙂

  2. petra kirjoitti:

    Ihania kuvia 😍

  3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Moikka, se on pompdeluxilta 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *