Hae
Julia Erica

VIIKONLOPPU LOPPU

Viikonloppu meni ihan huilaillessa, mitä nyt synttäreillä käytiin ja Eevi kävi sunnuntaina värikylvyssä. Mä olin ihan suunnitellut että laitan Aadan nukkumaan ja teen tehosiivouksen sillä välin kun Eevi on poissa, mutta Aada ei tietenkään nukkunut 8 minuuttia kauempaa. No, kivahan se on joskus ihan vaan olla ja hengailla.

Nappasin parit kuvat synttäreiltä ja olihan mun pakko kuvata tuo ihana pöytäryhmäkin! Kaikki luonnonväriset puujutut on tällä hetkellä ihan mun lemppareita sisustuksessa, siispä ihastuin tohon ruokailuryhmäänkin.

Viikonloppu sujahti siis nopeasti ohi ja maanantai aloitettiinkin ihan uudenlaisella vauhdilla, nimittäin mä nukuin viimeyönä 9 tuntia ja heräsin vaan kahdesti sen aikana! Aamulla olo oli ihan oikeasti levännyt ja kaiken kukkuraksi mä heräsin ennen lapsia. Siispä aamukahvi tuli juotua rauhassa ja kerkesin vähän heräillä tähän päivään ennenkun lapset jo tarvitsi mua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *