Hae
Julia Erica

IHAN SAIRAS VIIKKO

Nyt voin sanoa että takana on ihan äärettömän rankka viikko. Täällä on viikko nyt sairasteltu kilpaa, ja luojan kiitos taudit alkaa jo helpottaa. Ensimmäisenä Eevi sairastui flunssaan, sitten minä ja viimeiseksi Aada. Sanotaanko näin että voimat oli käydä aika vähiin kun 39 asteen kuumeessa viidettä päivää yritti hoitaa molemmat sairaat lapset ja yöheräilyt triplaantui kummankin osalta flunssan takia. Mies on tietenkin ollut töissä ja muutaman kerran tullut vasta yömyöhällä kotiin. Taapero alkaa onneksi jo olla tervehtynyt, Aada on vielä vähän räkäinen ja mä oon ensimmäistä päivää ilman lääkettä. 
Meidän viikonloppusunnitelmat on aika simppelit, huomenna mennään käymään yksillä synttäreillä ja sunnuntaina mun äiti menee Eevin kanssa värikylpyyn. Ajattelin sunnuntaina siis nostaa jalat ylös ja yrittää vaikka nukkua, jos univelat vähän helpottaisi. Ja jos Aada suostuu nukkumaan. Sehän on ihan vakio, että kun toivoo lasten nukkuvan niin he eivät todellakaan nuku. Se on ainakin tällä viikolla käynyt hyvin tutuksi 😀
Toisaalta kuitenkin viikko on ollut ihan kivakin, taapero on oppinut taas hirveästi uusia sanoja ja lauseita, ja ollaankin niille naureskeltu monen monta kertaa. Aada taas on löytänyt varpaansa ja oppinut nauramaan, ja muutamasti kääntynyt vahingossa vatsalleen. Ja me taas ollaan Eetun kanssa saatu nukkua yhtenä yönä vierekkäin! Näistä nukkumiskuvioista voisinkin kirjoittaa ihan oman postauksen, nimittäin siitä on niin paljon asiaa. 
Tuleva viikko tuo tullessaan taas uusia kuvioita ja odotan niitä kovasti! Mulle maanantai on aina sellainen ”uuden alun” päivä, siispä uuteen viikkoon lähdetään taas paremmalla motivaatiolla. Lisäksi mun isä soitteli tänään että voisi ottaa Eeviä yhdeksi yöksi kylään, joten tiedossa olisi ainakin yksi paremmin nukkuttu yö. Ainakin toivottavasti. Tai ainakin kahden lapsen sijaan lohdutan vain yhtä, helpotusta sekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *