Hae
Julia Erica

#KAKSPLUSSYYSBILEET


Muutaman kuukauden odotus palkittiin eilen, nimittäin Kaksplussan blogiverkosto kokoontui pitkästä aikaa. Kaikki ei tietenkään päässyt paikalle, mutta meitä oli kyllä mukava sakki koolla. Meillä on pari kertaa vuodessa jonkinlaisia tapaamisia, mutta esimerkiksi keväällä mä jouduin skippaan miitin naurusaaressa, kun omat työt puskivat päälle. Viimeksi siis oon nähnyt kunnolla näitä mimmejä Tampereella pikkujouluissa. Ei eiliseen reissuunkaan osallistuminen mitään itsestään selvää ollut, nimittäin esikoiselle puhkesi kuume torstaina ja musta tuntui tosi pahalta lähteä kotoa pois pitkäksi aikaa toisen sairastaessa. Eetu kuitenkin vakuutti että pärjäävät kyllä, siispä uskalsin lähteä. Tosin, eilen aamulla mullakin oli kurkku kipeä ja junassa mulle nousi kuume. Pientä asukriisiäkin pukkasi aamulla, kun mun piti alunperin lähteä maximekossa liikenteeseen, mutta sairastelun myötä mun pitikin pukeutua mahdollisimman lämpimästi, siispä heitin päälleni farkut ja suuurimman neuleen minkä löysin.

Tapaaminen järjestettiin Radisson Blu hotellin upeissa kokoustiloissa. Paikka oli mulle tuttu entuudestaa viimekesän Helsinki-reissulta, kun päästiinkin sattuman kaupalla Presidentti-sviittiin normaalin huoneen hinnalla, kun pienemmät huoneet oli kaikki käytössä. 
Aloitettiin tapaaminen esittäytymisellä ja sen jälkeen pidettiin Laitilan Olutkoulutus johon kuului ensin kirjallinen osuus ja sen jälkeen se käytännön osuus. (Ensin luettiin tietoa ja sitten maisteltiin) Mun suosikiksi osoittautui Pils 4,5% , koska se oli maultaan ehkä kaikkein yksinkertaisin. Olutmaistelun jälkeen me tutkittiin Goodiebagejä ja arvottiin vielä muutamia juttuja. Sen jälkeen meillä olikin loppuilta ihan vapaata hengailua. Kuvista varmaan huomaa että viini maistui ainakin minulle !

Meillä oli oikeasti huippu hauska ilta, joka loppui mun osalta ihan liian aikaisin kun mun piti lähteä jo junalla kotiin. Itseasiassa mä lähdin vähän liian myöhään kävelemään kohti juna-asemaa, nimittäin seisoin laiturilla silloin kun junan piti olla jo lähtenyt, mutta luojan kiitos VR olikin tuttuun tyyliin myöhässä, siispä ehdin kuitenkin.

8 tuntia pois kotoa, 3 tuntia junassa, 4 tuntia hengailua näiden tyyppien kanssa, 1 tunti syömässä. Mutta mielessä tää ilta tulee varmasti pysymään aina. Pakko tähän loppuun vielä sanoa, että laitoin mun äidille yhden kuvan meistä ja äitin vastaus oli ” Vau, teidän pitäis viettää aikaa useemmin yhdessä.” No ihan totta, niin pitäisi!

Goodiebagien sisältö näkyy näissä kuvissa ja mä yritän kovasti tutustua näihin tuotteisiin kun vähän tervehdyn. Vaikuttaa ainakin tosi kivoilta ja osa on sellasia mitä oon haaveillut hankkivani mutten ole raaskinut ! Myös instan puolelle on tulossa pian pientä arvontaa, joten pysykää kuulolla!

Yhteistyössä:

BATISTE / BLUE HOUSE OY / BODYBOOM / CAFFI / FLOW KOSMETIIKKA / LAITILAN WIRVOITUSJUOMATEHDAS / LEMON JUICE &GLYCERINE / LUMENE / MEDISOFT / MINIME.FI / MOST WANTED WINES / NATURAL WORLD / NORDIC BEAUTY IMPORT / RADISSON BLU ROYAL HELSINKI /REAL TECHNIQUES / SINFUL COLORS / SLURP

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Siistiä et pääsit paikalle, sun seurassa on aina hauskaa! oli ihana nähdä 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *