Hae
Julia Erica

ENSIMMÄINEN HÄÄPÄIVÄ

Kuvittelin että ensimmäistä hääpäivää vietettäisiin jossain muissa merkeissä kun kuumemittari kainalossa, mutta ei se näinkään paha ollut. Aamulla tehtiin herkullista aamupalaa ja pötköteltiin muutama tunti ihan rauhassa. Halusin kuitenkin että tehdään vähän jotain arjesta poikkeavaa, siispä lähdettiin ihan vaan puistoilemaan koko poppoo. Puistoilussa ei sinällään ole mitään ihmeellistä, mutta siinä on että me kaikki ollaan sielä samaanaikaan. Nimittäin ollaan käyty varmaan 3 kertaa puistossa niin että molemmat  aikuiset on mukana. Illan tullen käytiin vielä pikakahvilla anoppilassa, mutta muuten sitten huilattiin. Esikoinen alkaa jo olla terve, mutta mä oon ihan tukossa ja kuumeessa. Aadalla taas on lämpöä ja nenä vuotaa. Ja isännälle on ilmeisesti flunssa vasta tulossa. 
Tänään kuvat kyllä puhuu puolestaan, nimittäin mä painun nyt samantien peiton alle tärisemään!
Rattaat on saatu yhteistyönä Jollyroomilta. 

0 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Ihania kuvia 😍

  2. petra kirjoitti:

    Ihania kuvia ja on noi rattaat kyllä söpöt😊 ihana kun tulit lauantaina mut koita nyt parantua jooko 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *