Hae
Julia Erica

SOTKUINEN TALO

Näiden kuvien välissä taisi olla pari tuntia.
Minä olen aina ollut sellainen sottapytty. Kun vaihdan vaatteet jätän likaiset vaatteet kasaan milloin minnekkin, ja kun muistan niin vien pyykkikoriin, jos edes muistan. Sanoinkin Eetulle heti ekoilla ”treffeillä”, että en jaksa viikkailla vaatteita kaappiin, että yritä sietää. No, samanlainenhan tuo ukko on, useimmiten se kyllä ripottelee vaatteet eri tasojen päälle, kun mä taas ennemmin heitän myttyyn huoneen nurkkaan. Perussettiä, mä haluaisin että tasot on tyhjät, ja mies taas että lattia. Ja kumpikaan ei opi 😀
Lasten myötä mulle on kuitenkin tullut sellainen että ihan oikeasti haluaisin siivota enemmän ja pitää kaapit järjestyksessä, kun ihan jo lastenkin takia meillä on välillä aikamoinen sotku. Ruokalelut, legot, pehmolelut, rattaat, barbit, nuket, värityskynät jne. Kokoajan saa jotain leluja siivota pois ja muistuttaa taaperoa että siivotaan vanhat pois ennenkun aloitetaan uudet. Kieltämättä välillä en ihan oikeasti jaksa nousta siivoamaan samoja leluja neljättä kertaa, tai viimeistään kun laitan ruokaa on kaikki lelut ihan sekaisin. Loppuillasta en jaksa edes enää siivota, vaan odotan vain sitä että lapset (ja Eetu) nukahtaa, että saan siivota kaikessa rauhassa, ihan yksin. Ilman että joku sotkee samantien perässä, ilman että leivän murut on heti pöydän päällä, ilman että kerätyt legot kaadetaan heti lattialle. Siivoan aina öisin koko keskikerroksen, että aamu alkaa siististä kodista. Kyllä mä oon muutamasti nukahtanut sille reissulle kun oon nukuttanut lapsia, mutta pääsääntöisesti siivoan aina sen jälkeen.

Haha, Aadan syntymän jälkeen meidän pyykkihuolto on siirtynyt kokonaan vierashuoneeseen ja oon varmaan kerran vienyt puhtaat vaatteet yläkertaan. Useimmiten puen vaatteet päälle suoraan narulta tai kerään puhtaat pyykit koriin josta kaivelen niitä kun tarvitsen. Meillä on täällä talossa kaksi vaatekaappia, joista toisessa on Eetun vaatteet ja toisessa mun vaatteet, meidän talvivaatteet, lakanat, pyyhkeet jne ( Se on ihan täynnä!) . Lisäksi meillä on kaksi komeroa, joista toinen on täynnä työkaluja ja Eetun metsästysvaatteita, ja toisessa on sellaista roinaa mikä pitäisi lahjoittaa eteenpäin. Toistaiseksi mulla ei kuitenkaan ole aikaa eikä jaksamistakaan alkaa ilmottaa roskalava-ryhmissä tavaroista, sopia niiden hausta ja vastata kysymyksiin. Ehkä sitten, kun tämä väsymys vähän hellittää. Lastenvaatteet on tällähetkellä eteisen kaapissa ja lasten makkarissa oleva vaatekaappi tarvii kunnostaa alusta asti ennenkuin sen saa käyttöön. Niin ja tosiaan, meidän keittiön lipaston laatikosta löytyy Eevin välikausivaatteet! Voi kuinka näppärää. Yritän pikku hiljaa selvittää tätä kaaosta, mutta toistaiseksi kuitenkin kaikki asiat seisoo paikoillaan niin kauan, kun remontit pääsee taas jatkumaan.

Tulipas sekalainen sotkupostaus! Pääpointti kai oli se, että meillä on sotkuista ja mua turhauttaa. Niin ja halusin tuoda sitä sotkua tänne blogiinkin. Yleensä tykkään kirjoittaa blogiin sellaisia iloisia juttuja ja kuvata sillon kun on siistiä. Ja sitten taas mun Snapchat ja Instastory on täynnä tätä sotkua. Mun kaveri kuvailikin hyvin mun snäppäilyä ” Sä aina kuvaat sitä kuinka teillä on sotkuista, sua väsyttää, sää oot pyöräilemässä Eevin kanssa tai lapset kiukkuaa”.

Jos et muuten vielä seuraa mua instagramissa, niin KLIKKAAPPA TÄSTÄ SEURANTAAN!

0 kommenttia

  1. Minnea Muru kirjoitti:

    I feel you! Meillä on myös aina sotkua, ja se ärsyttää. Äh, ikuinen kaaos! Lohduttaudun sillä, että sitten kun lapsi muuttaa kotoa, on vähän siistimpää 😀

  2. petra kirjoitti:

    Repesin noille välikausivaatteille 😅 kaunis sisustus teillä 😊 meillä lastenhuone on ainut siisti kun sen siivoon unilauluja laulellessa 😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *